Aşk köprüsü

Liseli Z.Ç., erkek arkadaşı terk edince bunalıma girdi. Köprüye çıkıp intihar etmek istedi. Neyse ki ayrıldığı sevgilisi imdadına yetişti! Film mutlu sonla bitti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2014 Güncelleme 27 Kasım 2014, 01:01
Aşk köprüsü

İÇİNDEKİLER

Adapazarı'nda yaşayan lise öğrencisi Z.Ç. (17), erkek arkadaşından ayrıldı. Terk edilen liseli kız bunalıma girdi. Okula da gitmemeye başladı.. Çünkü eski sevgilisini her gördüğünde içi acıyordu.. Önceki gün ise Z.Ç. evden okula gidiyorum diye çıktı. Ağlama krizine giren genç kız kendisini Eski Sakarya Köprüsü'nün korkuluklarında buldu. Canına kıymak istiyordu... Köprünün üzerine çıkan Z.Ç.'yi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

UZUN UZUN KONUŞTULAR!

Köprüye giden ekipler genç kızı ikna etmek için uzun süre uğraştı. Liseli kızın intihar girişimini öğrenen okul arkadaşları ve öğretmenleri de olay yerine akın etti. Ancak onlarında ikna çabaları yeterli olmadı. Genç kız sevgilisinin gelmesini istedi... Ekipler ise Z.Ç.'nin düşme ihtimaline karşı köprünün altında da önlemler aldı. Bu sırada ise Z.Ç.'nin sevgilisi olay yerine geldi. İkili uzun uzun konuştu... Saatlerce ikna edilmeye çalışılan genç kız, erkek arkadaşı tarafından ikna edilerek köprüden indirildi... Z.Ç., daha sonra sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.