Paranormal
takvim.com.tr
takvim.com.tr
Kaynak GAZETE

Paranormal

Yatırım uzmanı Handan Z., büyü bozmak için gittiği medyuma dünyaları kaptırdı. Genç kadının, içine yüzük ve altınlarını koyarak medyuma okuttuğu kesesinden çakıltaşı çıktı

İsviçre'de yatırım uzmanı olarak çalışan 40 yaşındaki Handan Z., 2010'da işlerinin yolunda gitmediği için medyum Mustafa Kılıç'a başvurdu. Medyum Kılıç internetten yazıştığı Handan Z.'nin üzerinde büyü olduğuna inandırınca, genç kadın soluğu İstanbul'da aldı. Handan Z. "Sende domuz büyüsü var" diyen Mustafa Kılıç'a büyünün bozulması için 20 bin TL değerindeki 300 gr altın ile 30 bin liralık tek taş yüzük verdi. Kılıç, bunları bir kesenin içinde okuyacağını ve kendisi söyleyene kadar da açmaması gerektiğini belirtti. 7 koyun ve 7 horoz keseceğini söyleyen adam bir miktar para daha aldı. Handan Z. parayı ödeyerek İsviçre'ye döndü.
İKİ KEZ DOLANDIRILDI
Yatırım uzmanı kadın, Türkiye'ye ikinci gelişinde ise Medyum Kılıç bu kez kadına papaz büyüsünden bahsetti. Handan Z. medyuma bu kez 7 domuz kurban edilmesi için para ve 200 gram daha altın kaptırdı. Genç kadın İsviçre'ye dönünce işleri yoluna girmeyince okunmuş keseleri açtı. Kesenin içinde 500 gr altın ve tek taş yüzük yerine çakıl taşlarını görünce şok geçirdi. Kılıç tarafından 120 bin TL dolandırıldığını anlayan Handan Z, Türkiye'ye gelip Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
Osman ASİLTÜRK


GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN