AMASYA BALIKESİR BİLECİKBüzme, nohutlu tavuklu mantı, keşkek, ovmaç çorbası, mercimekli mantı, kesme hamur, keklik kebabı, köpük helvası BİNGÖL BİTLİS BOLU BURDUR BURSA ÇANAKKALE ÇANKIRI ÇORUM ADANA DENİZLİ DİYARBAKIR EDİRNE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP GİRESUN GÜMÜŞHANE ADIYAMAN HAKKARİ HATAY ISPARTA MERSİN İSTANBUL İZMİR KARS KASTAMONU Kastamonu elması, sadece yöremizde bulunan üryani eriği, Tosya üzümü, İnebolu kestanesi, kirazı, Azdavay armudu, Araç ceviz ve kızılcığı, Taşköprü eriğinin yanında yine Taşköprü sarımsağı ve keten-keneviri, Tosya pirinçleri ile oldukça zengin bir yelpaze oluşturmaktadır. KAYSERİ Pastırma KIRKLARELİ AFYON KIRŞEHİR AKSARAY ARDAHAN BARTIN BATMAN BAYBURT DÜZCE IĞDIR KAHRAMANMARAŞ KARABÜK AĞRI KİLİS KOCAELİ KONYA KÜTAHYA MANİSA MARDİN MUĞLA MUŞ NİĞDE ANTALYA ORDU OSMANİYE RİZE SAKARYA SAMSUN SİİRT SİNOP ŞIRNAK SİVAS TEKİRDAĞ ANKARA MALATYA TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK ŞANLIURFA VAN YALOVA YOZGAT ZONGULDAK ARTVİN KARAMAN AYDIN NEVŞEHİR