Hayatı Türkiye Cumhuriyeti'ne kumpas kurmakla geçen, dine, devlete, millete ve topluma en büyük zararı veren Gülen, 15 Temmuz 2016'da şehadet şerbeti içen 252 vatan evladının kanını elinde taşıyordu.
Devletin kılcal damarlarına kadar sızıp paralel yapı oluşturan Gülen'in ölümü sonrası FETÖ'de çözülmelerin artması beklenirken iç kavga alevlendi.
İBLİS DAHA TOPRAĞA DÜŞMEDEN İKTİDAR KAVGASINA TUTUŞTULAR
İblis daha toprağa düşmeden "Yeni elebaşı kim olacak?" tartışması baş gösterirken gözler Mustafa Özcan, Cevdet Türkyolu, Abdullah Aymaz, İsmail Büyükçelebi, Naci Tosun gibi büyükbaş FETÖ'cülere çevrildi.
Hatırlanacağı üzere iblisin yeğeni Ebuseleme Gülen, "O*** çocukları hocamızı kaçırdı" diyerek Cevdet Türkyolu, Mustafa Özcan, Barbaros Kocakurt gibi isimlerin başını çektiği 'Baş Yüceler' heyetini işaret etmişti.