20.000 ve 15.000 TL ihtiyaç kredisi nakit avans çekenler İş Bankası, Ziraat Bankası ve QNB Finansbank'a kaç TL taksit ödüyorlar?

Türkiye İş Bankası, QNB Finansbank ve Ziraat Bankası başta olmak üzere Türkiye'deki hemen hemen tüm bankalar benzer taksitli nakit avans fırsatları ile vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. İşte nakit ihtiyaçlarına en hızlı yanıt veren nakit avans uygulaması…

Giriş Tarihi 24 Şubat 2022, 08:47 Güncelleme 24 Şubat 2022, 08:47
20.000 ve 15.000 TL ihtiyaç kredisi nakit avans çekenler İş Bankası, Ziraat Bankası ve QNB Finansbank’a kaç TL taksit ödüyorlar?

İÇİNDEKİLER

Nakit gereksinimleri amacıyla vatandaşlar ekonomik olarak biraz olsun rahata ulaşabilmek amacıyla ek kaynak arayışlarını sürdürüyorlar. Bankalardan tüketici kredisi ve nakit avans kullanmak ise en bilindik yol oluyor. Lazım olan parayı bankalardan bireysel kredisi çekerek temin eden vatandaşlar nakit problemlerine geçici de olsa çözüm buluyorlar. Finansal olarak yaşanan problemlere bankalar gereksinim kredisi kampanyalarıyla çözüm üretiyorlar.

QNB Finansbank Taksitli Nakit Avans

QNB Finansbank nakit gereksinimlerine özel CardFinans sahiplerine bedava olarak 7 gün 24 saat nakit çekme fırsatı veriyor. Hem de 6, 9, 12 taksit seçenekleri ile kullanılacak Taksitli Nakit Avans, çoğu gereksinim amacıyla rahatça kullanılabilecek. 300 TL - 15.000 TL arasında limitlere sahip nakit avans ile kişilerin diledikleri miktarda nakit desteğinden süratli prosedür kanallarını kullanarak yararlanması mümkündür.

İster QNB Finansbank internet şubesi ister telefon bankacılığı isterlerse de QNB Finansbank ATM'leri üzerinden kişilerin rahatça nakit avans desteği alması sağlanmaktadır. Ödemelerini yapmakta güçlük çekenlere avantajlı oranlarla destek gerçekleştiren QNB Finansbank, nakit çözümleriyle çoğu bireyin kısa vadeli ve düşük miktarda finansman problemlerine çözüm üretmektedir.

İş Bankası Taksitli Nakit Avans

Acil nakit arayan Türkiye İş Bankası Maximum Kart sahipleri, Taksitli Nakit Avans çekerek 12 aya varan taksitlendirme seçeneklerinden yararlanabiliyorlar. Nakit gereksinimleri amacıyla kredi kullanmak yerine %1,80 faiz oranları ve daha rahat ödeme ve müracaat koşulları ile yararlanabilecekleri nakit avans fırsatını tercih edenlere özel 15.000 TL'ye kadar sunulur. İş Bankası ATM'lerinden, internet ya da mobil şubelerden ya da telefon ya da banka şubelerinden Taksitli Nakit Avans müracaatlarının basitçe yapılarak nakit desteğinden yararlanılması mümkündür.

Ziraat Taksitli Nakit Avans

Ziraat Bankası Bankkart ile Taksitli Nakit Avans kullanmak isteyenler bütün gereksinimlerini basitçe karşılayabilecekler. 12 aya varan vade seçenekleri ve bedava olarak rastgele bir ek masraf olmadan kişilerin Ziraat Bankası üzerinden nakit desteği alması sağlanacak. 100 TL'den 20.000 TL'ye kadar nakit gereksinimlerini karşılamalarını gerçekleştiren Ziraat Bankası, taksitli nakit avans prosedürünü kart sahibinin prosedür anındaki kullanmak mümkün nakit çekim limiti kadar ödeme yapmaktadır.

Son senelerde kişilerin çoğalan nakit gereksinimleri sonunda nakit avans kullanımlarının da arttığı gözlemlenmiştir. Ziraat Bankası ayrıcalıklarından yararlanarak taksitli nakit avans ile 20 bin liraya kadar olan bütün gereksinimleri amacıyla kişilerin kredi süreciyle uğraşmak mecburiyetinde kalmadan basitçe nakit desteğinden yararlanması sağlanacak. ATM'ler, dijital kanallar ya da şubelerden nakit avans talep edilebilmektedir.