Topraksız domates

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 20 ile 120 dekar arasında değişen toplam 1600 dekar büyüklüğünde jeotermal suyla ısıtılan 30 farklı serada topraksız tarımla domates üretiliyor. Seralarda Mart’ta başlayan hasat sürüyor. Ürünler hem iç pazara hem Rusya ve Avrupa’ya gönderiliyor.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde 20 ile 120 dekar arasında değişen toplam 1600 dekar büyüklüğünde jeotermal suyla ısıtılan 30 farklı serada topraksız tarımla domates üretiliyor. Seralarda Mart'ta başlayan hasat sürüyor. Ürünler hem iç pazara hem Rusya ve Avrupa'ya gönderiliyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.