İşte iç mihrakların doğalgaz sancısı!

Dünya Başkan Erdoğan’ın bugün yapacağı açıklamaya kilitlenmişti. Erdoğan, Karadeniz’de 320 milyar metreküp doğalgaz keşfedildiğini açıkladı. Ekonomiye büyük katkı sağlayacak doğalgazın bulunmasıyla birlikte Türkiye 2023 yılında doğalgaz ithalatı değil ihracatı yapacak. Türkiye Başkan Erdoğan’ın müjdesine sevinç gözyaşları dökerken içimizdeki düşmanlar yine kendini gösterdi. İşte iç mihrakların doğalgaz hazımsızlığı…

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2020, 17:14 Güncelleme 21 Ağustos 2020, 18:22
İşte iç mihrakların doğalgaz sancısı!

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Cuma günü Türkiye'ye bir müjde vereceğini söylemişti. Dünyanın gözü kulağı Erdoğan'ın açıklamasına çevrilmiş, müjdenin ne olacağı konusunda tahminler yapılmıştı.

Başkan Erdoğan, Dolmabahçe'den yaptığı açıklamada, "Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi. Fatih sondaj gemimiz Tuna1'deki sondajında hamd olsun 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfetmiş durumda" dedi.

Erdoğan'ın bu açıklamasını vatandaşlar büyük sevinçle karşılarken Türkiye düşmanlarını doğalgaz hazımsızlığı sardı.

Asgaras haberleriyle bilinen Rahmi Turan'ın oğlu Murat Muratoğlu, "320 milyar metreküp doğalgaz bulduk... Kaç metrede, özellikleri ne? Bilmem, gaz işte! Eveet, şimdi gelelim asıl meseleye; Bu rezervi çıkartmamız için acil para gerek... Geleceğimiz için doğalgaza %25 zam yapıyoruz. Sevinç göz yaşları mı onlar. Sevindiniz değil mi köftehorlar!" dedi.

Orman İşgalcisi kaçak Can Dündar ise, "2019 Mayıs: "Trakya'da 20 trilyon metreküplük doğalgaz rezervi bulundu." 2019 Kasım: "Tekirdağ'da 286 milyar metreküp doğalgaz rezervi bulundu." 2020 Ağustos: "Karadeniz'de 320 milyar metreküplük doğalgaz rezervi bulundu." #MüjdelerOlsun Ne zaman sıkışsak,Rabbim verdikçe veriyor" diye yazdı.

CHP'li Fikri Sağlar doğalgaz müjdesinin seçimleri kazanmak için olduğu iftirasını attı.

NEVŞİN MENGÜ VE FATİH PORTAKAL SESSİZ KALDI
Henüz 1 gün önce Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın cuma müjdesi hakkında yorumlar yapan Nevşin Mengü, Fatih Sondaj Gemisi'nin Karadeniz'de doğalgaz rezervi bulduğu haberi karşısında sessiz kaldı.

Twitter adresinden gündemi değerlendirmeden duramayan Fatih Portakal da kafasını kuma gömen isimlerden oldu.

Her zaman Türkiye'nin daha iyi bir geleceği sahip olması için çalıştığını iddia etse da sadece "günaydın Türkiyem" paylaşımları yapan İsmail Küçükkaya, tarihi müjde karşısında sessiz kalmayı seçenler arasında yerini aldı.

TAKVİM.COM.TR-ÖZEL HABER