Kamu Bankaları üzerinden internet ve SMS yöntemiyle kredi nasıl alınır?

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, başvuru sonuçları için değerlendirmeleri açıklamaya devam ediyor. Bu bağlamda vatandaşlara devamlı olarak 3000 TL kredi çıkıyor. Yapılan araştırmalar sonucunda çoğu vatandaşa 3000 TL kredi ödemesi çıktığı görüldü. Kredi alabilmek için bankaların internet sitelerine girip başvuru yapabilirsiniz.

Giriş Tarihi 15 Nisan 2020, 11:08 Güncelleme 19 Mayıs 2020, 16:45
Kamu Bankaları üzerinden internet ve SMS yöntemiyle kredi nasıl alınır?

İÇİNDEKİLER

Ziraat Bakası, Halkbank ve Vakıfbank Türkiye genelinde Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında, devlet tarafından yüzde 80 destekli temel ihtiyaç destek kredisi başvurusu almaya devam ediyor. Şimdiye kadar yapılan kredi başvurularında rakam 4 milyonu aşmış durumda. Bankalar ise kredi sürecinde incelemelerini sürdürüyor. Vatandaş ise çaresizce evlerinde kredi hakkında gelecek olumlu ve olumsuz cevapları bekliyor.

Temel ihtiyaç destek kredisi için sicil kaydı bulunan, kredi, kredi kartı ve çek gecikmeleri bulunan bulunmayan herkes başvuru yaptı. Sonuçlar ise yavaş yavaş vatandaşa iletilmeye başlandı.

HALKBANK KREDİ BAŞVURUSU

Halkbank'tan başvurulara ilişkin yapılan açıklama şu şekilde;

Halkbank İnternet Şubemize giriş yaparak; Başvuru Bireysel Kredi Başvurusu Kredi Türü: Tüketici Kredisi Kredi Alt Türü: Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi adımlarını izleyerek başvuruda bulunabilirsiniz.

Halkbank Mobil Şubemize giriş yaparak; Başvuru Kredi Başvurusu Kredi Türü: Tüketici Kredisi Kredi Alt Türü: Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi adımlarını izleyerek başvuruda bulunabilirsiniz.

0 850 222 0 400 Halkbank Dialog'u arayarak Sesli yanıt sisteminde önceliklendirilmiş işlemler menüsünde 2 numaralı Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisini seçerek başvuruda bulunabilirsiniz.

Aralarında birer boşluk bırakarak "DESTEK, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar" ( Örnek SMS Metni: DESTEK 12345678910 3000 10000 ) yazıp 3452'ye SMS gönderebilirsiniz.

VAKIFBANK KREDİ BAŞVURUSU

10.000 TL'ye kadar,

6 ayı ödemesiz dönemli, 36 aya kadar vadeli,

Aylık eşit taksitli,

Aylık %0,49 faiz oranıyla kullanabilirsiniz.

Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi kampanyasından hane halkı geliri 5.000 TL ve altında olan bireysel müşteriler faydalanabilecektir.

Başvuru yöntemleri:

İnternet şubesi

Mobil şube

ve https://subesizbankacilik.vakifbank.com.tr/gunlukfinans/Subesiz2/DestekKredisiBasvuru.aspx bu link üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

ZİRAAT KREDİ BAŞVURUSU

İnternet şube veya Ziraat mobil uygulamadan Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredi kullanmak mümkün.

Bankkartınız ve kart şifreniz varsa https://bireysel.ziraatbank.com.tr (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden ya da Ziraat Mobil uygulamamızdan "Hemen Başvur" seçeneği ile parolanızı oluşturabilir, Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredinizi kullanabilirsiniz.

Kredinizi ATM'lerimizden Bankkartınızla veya Bankkartınız yoksa "Kartsız İşlemler-Diğer İşlemler-İhtiyaç Destek Kredi Ödemesi" seçeneğinden dilediğiniz zaman alabilirsiniz.

Kredi Başvurunuzun güncel durumunu Internet Şube, Ziraat Mobil uygulaması ve https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/bireysel-kredi-basvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirim (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden takip edebilirsiniz