Ziraat Bankası 31 Ocak 2020 konut, ihtiyaç ve taşıt kredisi faiz oranları...

Ev satın almak için bankalardan konut kredisi kullanacaklara müjdeli haber Ziraat Bankası'ndan geldi. Ziraat Bankası yüzde 0.49 faiz oranlı konut kredisi kampanyası başlattı. Türkiye'nin en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası ile ilgili faiz indirim gelişmeleri yakından takip ediliyor.

Giriş Tarihi 31 Ocak 2020, 09:26 Güncelleme 14 Şubat 2020, 11:17
Ziraat Bankası 31 Ocak 2020 konut, ihtiyaç ve taşıt kredisi faiz oranları...

İÇİNDEKİLER

31 Ocak 2020 konut, ihtiyaç ve taşıt kredisi güncel faiz oranları en merak edilenler arasına girmiş durumda. Kredi faizi denilince ise ilk akla gelen banka ise Ziraat Bankası oluyor. Ziraat Bankası konut, ihtiyaç ve taşıt kredisi faiz oranları 0,49 ve 0,79 arasında seyrediyor.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

ZİRAAT BANKASI 0.49 FAİZ ORANI HESAPLAMA

Ziraat Bankası'nın başlatmış olduğu TOKİ sosyal konut kampanyası kapsamında 100 bin TL tutarında kredi kullanacak vatandaşlar için kredi taksit ve geri ödeme hesaplaması şu şekilde yapılabilmektedir: Ziraat Bankası'nın kurumsal internet sayfası üzerinden paylaşılan konut kredisi hesaplama aracına göre bankadan yüzde 0.49 faiz oranı avantajıyla konut kredisi kullanan vatandaşlar, 240 ay vade seçeneğini tercih ettiklerinde aylık 709 TL tutarındaki taksitlerle borçlarını ödeyebiliyor. Öte yandan Ziraat Bankası'ndan 150 bin TL'lik TOKİ sosyal konut kredisi kullanımlarında ise vatandaşlar yine 240 ay vade seçeneğinde aylık 1064 TL'lik kredi taksiti ödeyerek konut kredisi kullanma imkanından yararlanabilmektedir.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI HESAPLAMA

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI HESAPLAMA

ZİRAAT BANKASI TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANI HESAPLAMA

Ziraat Bankası

İhtiyaç kredisi yüzde 1.12 (60 ay vade, 50 bin lira için)

Konut kredisi yüzde 0.99 (120 ay vade, 100 bin lira için)

Taşıt kredisi yüzde 1.02 (48 ay vade, 70 bin lira için)

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ İÇİN FAİZ ORANI NE OLDU?

Birikimi olmayan ya da yeterli birikimi olmayanlar müşteriler için satın alınacak evin teminat olarak gösterilmesi koşuluyla verilen uygun faizli konut kredisidir. 36 aydan 180 aya kadar vade seçeneği mevcuttur. Ziraat Bankasının Konut Kredisi faiz oranı %0.99'dur. Konut Kredisinin özellikleri şunlardır: Satın alınacak konutun değerinin %80'ine kadar kredi alınabilir.

Kredinin verileceği gayrimenkul üzerine ipotek konulur ve uygun görüldüğü takdirde ek ödeme de talep edilebilir. Ziraat Bankası Konut Kredisi alan müşterilerine Hayat Sigortası, Deprem Sigortası ve Konut Sigortasını da sunulmaktadır. Konut Kredisi için gayrimenkule ipotek tesis edildiği için kefil istenmez. Anca başvuran kişinin yeterli geliri yoksa banka uygun gördüğü takdirde kefil isteyebilir. Kat mülkiyeti olan gayrimenkuller için konut kredisi alınabilir. Arsa, depo ve dükkan gibi gayrimenkullere konut kredisi verilmez.