4 bankadan faiz indirim müjdesi! Ziraat, Akbank, Yapıkredi, TEB indirim yaptı!

4 bankadan kredi faiz oranı indirimi geldi! Vatandaşlar bankalar arasın rekabetten en karlı çıkanlar arasında yer alıyor. Bu anlamda vatandaşlar kredi indirim haberleri geldikçe mutlu oluyor. Ziraat Bankası, Akbank, Yapıkredi ve TEB kredi faiz oranlarını düşürdü. TEB'te yüzde 0,98'den başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisinden faydalanabiliyor. Yapı Kredi konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 0,99'a çekti. Akbank ise konut kredisinde faiz oranını tüm vadelerde ve herhangi bir tutar sınırı olmaksızın yüzde 0,99'a indirdi. İşte konut, taşıt ve bireysel kredi faiz oranları ve tüm detaylar takvim.com.tr'de yer almaktadır.

Giriş Tarihi 17 Aralık 2019, 09:27 Güncelleme 24 Aralık 2019, 10:53
4 bankadan faiz indirim müjdesi! Ziraat, Akbank, Yapıkredi, TEB indirim yaptı!

İÇİNDEKİLER

Kredi faiz oranları için indirim kararları ardı ardına geliyor. Bu bağlamda Ziraat Bankası, Akbank, Yapıkredi, TEB faiz indirimi yaptı.
İşte konut, taşıt ve bireysel kredi oranları... Akbank, konut kredisinde faiz oranını tüm vadelerde ve herhangi bir tutar sınırı olmaksızın yüzde 0,99'a indirdi. Ziraat Bankası anlaşmalı inşaat şirketleri için konut kredisi faiz oranını 0,79'dan vermeye başladı. Ziraat Bankası, birçok kredi türünde düzenlediği kampanyaları sürdürüyor. Taşıt, konut, ihtiyaç ve esnaf kredisinde cazip koşullarla kredi fırsatları sunan bankanın finansal desteği sürecek. İşte konut, taşıt ve bireysel kredi faiz oranları ve tüm detaylar takvim.com.tr'de yer almaktadır.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

4 BANKADAN FAİZ İNDİRİMİ GELDİ

Özel bankaların sonunda kamu bankaları tarafından verilen 0.99 faiz oranı seviyesinin altına inmesi heyecan yarattı. En uygun konut kredisi faiz oranı yüzde 0.98 olurken devlet bankalarından yüzde 0.79 faiz oranı ile konut kredisi müjdesi beklenmeye başlandı. Ziraat Bankası, Akbank, Yapıkredi ve TEB bankaları faiz indirimi yaptı.

TEB 0,98'E DÜŞÜRDÜ

TEB'den yapılan açıklamaya göre, banka ile ilk defa tanışan ve borçlarını tek bir yerde toplayıp rahat etmek isteyenler, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için findeks notuna göre farklı tutar ve vadelerde, yüzde 0,98'den başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisinden faydalanabiliyor.
Diğer bankaların kredi faiz oranlarını incelemek için bir sonraki sayfaya geçiniz...

YAPI KREDİ FAİZLERİ DÜŞÜRDÜ

Yapı Kredi konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 0,99'a çekti. Yapı Kredi'nin yeni konut kredisinden faydalanmak isteyenler kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar tüm vadelerde yüzde 0.99 faizle konut kredisi alabilecek.

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, Bankanın makroekonomik gelişmeler ve piyasa koşullarına göre, müşterilerine ve üreticilere değer katabilme hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti ve "Tüm müşterilerimiz 120 aya kadar olan tüm vadelerde kampanyamızdan yararlanabiliyor. Geçerli faiz oranımızda kredi tutarı üst limiti de bulunmuyor. Kampanya dahilinde tüm müşterilerimizin ödeme gücüne göre farklı ödeme planları da oluşturabiliyoruz" dedi.

AKBANK FAİZLERİ İNDİRDİ

Akbank, konut kredisinde faiz oranını tüm vadelerde ve herhangi bir tutar sınırı olmaksızın yüzde 0,99'a indirdi. Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank tüm vade ve tutarlarda aylık yüzde 0,99'luk avantajlı faiz oranıyla, müşterilerin talep ve tercihlerine göre uygun ödeme seçenekleri de sunuyor. Oğuz, "Müşterilerimize kira öder gibi, kredi taksiti ödeyerek hayallerindeki eve sahip olma imkanı sunabilmekten mutluluk duyuyoruz. Bugünden itibaren vade ve tutar ayırmaksızın konut kredisi faiz oranımızı yüzde yüzde 0,99'a çektik." ifadelerini kullandı..

Ülke ekonomisindeki ivmelenmenin devam etmesi için, Akbank'ın çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü kaydeden Oğuz, "Ülke ekonomisine doğrudan katkı sağlayan konut kredilerinde müşterilerimize en iyi koşulları sunmanın sevincini yaşıyoruz. Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından izlemeyi sürdürerek, avantajlı ürün ve hizmetleri sektörle buluşturmaya, müşterilerimize en doğru hizmeti vermeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu..

ZİRAAT BANKASI, VAKIFBANK VE HALKBANK 0.79 KONUT KREDİSİ KAMPANYASI BEKLENİYOR!

Konut kredisi faiz oranını şu an için birçok banka 0,99 olarak uyguluyor. En uygun konut kredisi faiz oranı ise 0,98 olarak görülüyor. Kamu bankaları konut için başlattığı seferberlik ile ilk adımı atmıştı. Ancak kamu bankalarından başka faiz indirimi gelmedi ve oran 0,99'da kaldı. Uzmanlar beklenen politika faiz indirimin de gelmesiyle kamu bankalarının atağa kalkacağını belirtti. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın konut kredisi faizi başta olmak üzere birçok kredi faizinde indirime gitmesi bekleniyor. Piyasanın konut kredisi için beklentisi 0,79....

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANI

Konut kredisi faizi: 0,99

İhtiyaç kredisi faizi: 1.25

Sıfır araç satışında kredi faiz oranı: 1,19

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Faiz Oranları

Ziraat Bankası taşı kredisinde de 4 paket seçeneği sunuyor:

Taşıt kredisi ürün paketi
Kaskosuz taşıt kredisi
Kaskolu taşıt kredisi
Taşıt diğer ürün paketi

Ziraat Bankası taşıt kredisi %1,19 faiz oranından başlıyor. En fazla 48 ay kredi kullandıran bankadan 5.000.000 TL'ye kadar nakit desteği alabilirsiniz.
Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları

Ziraat Bankasında 4 türde konut kredisi paketi bulunuyor:

Çalışanın artısı konut kredisi
Emeklinin artısı konut kredisi
Konut kredisi
Konut ürün paketi

Ziraat Bankası konut kredisi paketleri %0,99 faizden başlıyor, seçeceğini pakete göre faiz oranları değişiyor. 180 aya kadar vadeyle sunulan kredide en fazla 5.000.000 TL çekebiliyorsunuz.

2020 EMEKLİLERE EN UYGUN KREDİ HANGİ BANKADA?

Finansman ihtiyacı duyan birçok emekli, kredi çekmekte tereddüt edebilir. Özellikle kredi faiz oranları, emeklilerin kredi çekme kararını olumsuz etkileyebilir.

Bu durumda emekliler borcunu ödemede, ihtiyaçlarını karşılamada sıkıntı yaşayabilir. Ancak bankalar, emekliler için uygun faizli kredi sunmaya başlamışlardır. Emeklilere, finansal destek verme amacıyla uygun faiz oranları ile kredi verilmektedir.
Özellikle emeklilerin emekli maaşlarını çektikleri bankalardan kredi alması, emeklilerin işini daha da kolaylaştıracaktır. Emeklilere özel, emekli maaşlarını aldıkları bankalar faizsiz kredi alabilir.

SMS İLE KREDİ VEREN BANKALAR HANGİLERİ?

SMS ile kredi veren bankalar aracılığı ile nakit ihtiyacınızı tek bir SMS ile karşılamak mümkün! Bankaya gitmeden hesaba kredi almak büyük bir ayrıcalık olarak SMS ile anında kredi veren bankalar tarafından sadece müşterilerine değil, tüm GSM kullanıcılarına sunuluyor. Anında kredi başvurusu yapılabilecek SMS ile kredi veren bankalar ise şunlardır:

• Garanti Bankası
• QNB Finansbank
• Odeabank
Akbank
• Vakıfbank
Yapı Kredi Bankası
• Denizbank
TEB
• Halkbank
• ING Bank
• İş Bankası
• Şekerbank