Efsane Cuma indirimleri ne kadar sürecek? Efsane Cuma indirimi Koton, Mavi, DESA ve D'S Damat

Koton, Mavi, DESA ve D'S Damat Efsane Cuma indirimleri merak ediliyor. Black Friday indirimleri ne zaman bitecek? Tüm dünyada Black Friday olarak bilinen, ülkemizde ise Efsane Cuma olarak adlandırılan indirim günlerinde alışveriş çılgınlığı sürüyor. İhtiyaçlarını karşılayan tüketiciler kampanyaların ne kadar süreceğini araştırmaya başladı. İşte Black Friday indirimleri ne zaman bitecek? Efsane Cuma indirimlerine ne kadar sürecek? Merak edilen detaylar haberimizde... Black Friday 2019 yılında 29 Kasım tarihine denk geliyor. Ancak bazı firmalar Kasım ayının son haftası süresince indirimli kampanyalarını sürdürüyor.

Giriş Tarihi 28 Kasım 2019, 09:43 Güncelleme 28 Kasım 2019, 09:43
Efsane Cuma indirimleri ne kadar sürecek? Efsane Cuma indirimi Koton, Mavi, DESA ve D’S Damat

İÇİNDEKİLER

Efsane Cuma indirimleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu bağlamda Koton, Mavi, DESA ve D'S Damat efsane Cuma indirimleri trend oldu. Black Friday indirimleri ne zaman bitecek? İhtiyaçlarını karşılayan tüketiciler kampanyaların ne kadar süreceğini araştırmaya başladı. Tüm dünyada Black Friday olarak bilinen, ülkemizde ise Efsane Cuma olarak adlandırılan indirim günlerinde alışveriş çılgınlığı sürüyor. Black Friday indirimine onlarca mağaza ve markalar dahil oldu. İşte Black Friday indirimleri ne zaman bitecek? Efsane Cuma indirimlerine ne kadar sürecek?

DESA'da Efsane Günler indirimleri başlıyor!

Deri ceket, ayakkabı, çanta ve aksesuarlarda yüzde %50 + %30'a varan indirim uygulayan DESA'da zevkinize uygun birçok çeşit bulunuyor. 27 Kasım–1 Aralık tarihlerinde geçerli olacak bu kampanyada seçili ürünlere çok avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

D'S Damat'tan 'Büyüksün Cuma' kampanyası

D'S Damat'tan 'Büyüksün Cuma' kampanyası başladı. Kampanya kapsamında 27-28-29 Kasım tarihleri arasında mağazalardan ve online shop'tan yapılacak 3 ve üzeri ürün alışverişlerinde, net yüzde 60 indirim fırsatı sunuluyor. D'S Damat'ın koleksiyonunda hareket kabiliyeti ve hafiflik sunan astarsız ve malzemesiz üretilen ceketler, astarsız ve yumuşak vatkalı takım elbiseler, çizgili, desenli ve baskılı gömlekler, ince balıkçı trikolar ön plana çıkıyor.

Sezonun alışılagelmiş renkleri lacivert, gri ve siyahın yanında bordo, mürdüm, portakal kızılı, avcı yeşili, derin haki, bronz tarçın ve badem tonları koleksiyondayer buluyor. Özellikle ceketlerde ve balıkçı yaka kazak ve trikolarda kendini gösteren canlı renkler, hem takım elbiseler hem de sezonun anahtar parçaları kadife pantolon ve gömlekler ile kombinleniyor..

Mavi Mağazasında İndirim Olacak mı?

Mavi intenet mağazasında %25 oranında net indirim geçtiğimiz sene 23 Kasım ile 27 Kasım tarihleri arasında uygulanmıştı. Bu sene için de Black Friday indirimleri 29 Kasım ile 2 Aralık 2019 tarihleri arasında uygulanabilir.

Mavi Mağazasından Alışveriş Yapılırken Neye Dikkat Edilmeli?

Mavi online mağazasından yapılan indirimler sonrasında geçen sene stoklar çok hızlı bir süre içerisinde tükenmişti. Bu yüzden alışveriş yaparken hızlı davranılması gerekiyor. Diğer yandan yeni koleksiyon ürünleri yanında eski koleksiyon ürünleri de satılmaktadır. Eski koleksiyon ürünleri arasından da beğeneceğiniz ürünler olabilir.

Koton Mağazalarında Black Friday Alışverişi Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Eğer Black Friday gününde Koton'dan alışveriş yapmak istiyorsanız hızlı davranmalısınız. Çünkü ürünler dakikalar içerisinde tükenebilmektedir. Ayrıca bu indirim günlerinde kargo şirketlerinde de yığılmalar olduğu için satın aldığınız ürün beklediğinizden geç bir tarihte gelebilir. Daha önce beğendiğiniz ürünler varsa bu indirim günlerinde bu ürünleri takip edebilirsiniz. Yoğunluktan dolayı eski sezonların ürünleri satışa koyulabilir.

Koton Black Friday'de Ne Kadar İndirim Yapacak?

Koton geçtiğimiz yıl Black Friday'de %50'ye varan indirimlere ek olarak %25 indirim kodu uygulamıştı. 29 Kasım'da başlayacak olan Black Friday'de yine aynı indirimlerin yapılması bekleniyor.

Koton'da Geçerli Black Friday İndirimleri Nasıl Bulunabilir?

En iyi indirimleri yakalamak için ilk olarak Koton'un intenet mağazasına üye olabilirsiniz. Bu sayede bütün indirimlerden haberdar olabilirsiniz. Ayrıca Black Friday. Global ve Picodi gibi intenet sitelerini takip ederek indirim kodlarını, kampanyaları kolay bir şekilde takip edebilirsiniz. Ayrıca arama motorlarına Koton Black Friday 2019 yazarak da indirimleri bulabilirsiniz.

Black Friday'de Koton Mağazalarından Alışveriş Yapmak Mümkün Mü?

Black Friday indirimleri Koton'un şubelerinde de geçerlidir. Ayrıca Bonus, TEB, World gibi bazı banka kartları sayesinde indirimlerden yararlanabilirsiniz. Ancak bu gibi özel zamanlarda mağazalardan alışveriş yapmak için hızlı olmanız gerekmektedir. İndirim günlerinin ilk zamanlarında ürünler tükenebilmektedir. Koton Mağazasının Haricinde Hangi Mağazalarda Black Friday İndirimi Var? Black Friday'de Koton mağazalarında yapılan indirimlerin benzerleri Trendyol, Mavi, Boyner, Morhipo ve Colin's gibi mağazalarda da yapılmaktadır. Ancak beğendiğiniz ürünlerin hepsini bütün mağazalarda bulamayabilirsiniz.

Black Friday kapsamında Efsane Cuma indirimi yapan markalar hangisi

Black Friday indirimine onlarca mağaza ve markalar dahil oldu. Bunların başında Hepsiburada, Gittigidiyor, Trendyol, Mediamarkt, Teknosa, İdefix, IKEA, Vivense, Watsons, Ayakkabı Dünyası, Boyner, Zara, HM, Nike Steam, Gratis, Teknosa gibi büyük markalar gelmektedir. Bunların yanında daha onlarca marka ve mağaza Black Friday indirimi yapıyor.

BLACK FRİDAY NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma gününe denir. Gün 1932'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir.

Black Friday 2019 yılında 29 Kasım tarihine denk geliyor. Ancak bazı firmalar Kasım ayının son haftası süresince indirimli kampanyalarını sürdürüyor.

BLACK FRIDAY NEDİR?

ABD'de, Black Friday Şükran Günü'nden sonra gelen ilk cuma günüdür. Mağazalar çok erken saatte açılır ve geç kapanırlar. Bugün beklenmedik derecede indirimli satış yaparlar. Black Friday resmi bir tatil sayılmaz. Kanada ve İngiltere'de de Black Friday günü vardır, ve Amazon gibi internet üzerinden iş yapan çeşitli şirketler de indirimli satış yaparlar. Son yedi yıl içinde, bu günde indirim yapan şirketlerin kârları sürekli artmıştır.

Bu alışveriş gününe tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday olarak bahsedilmiştir. O günde, Philadelphia'da, alışverişten dolayı oluşan yoğun trafik ve zorluklar nedeniyle bu isim verilmiştir. Son yıllarda, bu gün, hem insanlar hem de mağazalar için olumlu şekilde karşılanmaktadır. Walmart gibi ünlü mağazalar her yıl, kapılarını müşterilerine daha erken açmaktadırlar, ve işçilerin mesaisi daha yoğun geçmektedir. Black Friday gününde 2000'li yıllara kadar sabah 06:00'da açılan mağazalar bu tarihten sonra sabah 04:00 ila 05:00 saatlerinde hizmet vermeye başladı. 2011 yılından sonra bazı mağazalar Black Friday gününde 24 saat hizmet verme kararı aldı.