Steam Efsane Cuma indirimleri ne zaman başlayacak? İşte Steam Black Friday indirim tarihleri...

Dünyaca ünlü oyun platformu Steam'de Efsane Cuma kapsamında ürünlerin ne zaman indirime gideceği merak konusu oldu. Steam'de her yıl Efsane Cuma indirimleri merakla bekleniyor. Steam indirimleri için geri sayım devam ederken oyun meraklıları şimdi Steam Efsane Cuma indirimleri ne zaman başlayacak sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Steam Black Friday indirim tarihleri...

Giriş Tarihi 25 Kasım 2019, 21:46 Güncelleme 25 Kasım 2019, 22:01
Steam Efsane Cuma indirimleri ne zaman başlayacak? İşte Steam Black Friday indirim tarihleri...

İÇİNDEKİLER

Steam Efsane Cuma indirimleri ne zaman başlayacak? Efsane Cuma indirimleri pek çok firma tarafından şimdiden duyurulmaya başlandı. Her yıl Efsane Cuma indirimleri kapsamında Steam'de de indirimler yapılıyor. Oyunseverler bu nedenle özellikle bu hafta Steam Efsane Cuma indirimleri tarihi hakkında bilgi edinmek istiyor.

STEAM BLACK FRIDAY NE ZAMAN?

2019 yılı Steam Black Friday İndirimleri'nin 27 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Onlarca oyunda %80'lere varan indirimlerin uygulanması bekleniyor.

EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Efsane Cuma indirimleri 29 Kasım tarihinde başlayor. Ancak bazı firmalar 29 Kasım'dan tarihinden önce başlayarak müşterilerine çeşitli fırsatlar sunuyor. Türkiye'de birçok firma 1 hafta önceden indirim yapmaya başladı. Kasım sonuna kadar sürmesi beklenen indirimlere yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.

EFSANE CUMA HAKKINDA

Son yıllarda e-ticaretin gelişmesi ile Black Friday indirimleri sadece Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve İngiltere'deki mağazalara değil, tüm dünyaya yayıldı. İnsanlar bu sayede kargaşasından uzak kalıp yine de Black Friday indirimlerinden yaralanabilir, hatta ihtiyaçlarını çok daha uygun fiyatlarla karşılayabilir hale geldi. Fakat yine kısıtlı stok sebebiyle bilgisayar başında sabahlayan bir kitle yok değil.