Cerrahtı dönerci oldu

Cerrah olan Osman Seratlı, kaçak ve katkılı et döneri sunan işletmelere tepki olarak, Ankara Kızılay'da 3 katlı bir döner lokantası açtı. "Bazı işletmeler, etin ağırlığını artırıp maliyeti aşağı çekmek için içine soya, kıyma ya da akla gelmeyecek katkı maddesi koyuyor" diyen Seratlı, kaliteli, sağlıklı döner sunmak için lokantayı açtığını ifade etti. Kaliteli 100 gram dönerin sadece et olarak çıplak maliyetinin 4.5 lira olduğunu vurgulayan Dr. Seratlı, şöyle konuştu: "Buna işletme giderleri, ekmeği, garnitür maliyetini de eklerseniz, 3-5 liraya nasıl et döner satılıyor, vatandaşların ve yetkililerin düşünmesi lazım."

BU GELİNLİK 450 BİN LİRA

TURKCELL'DEN AKILLI MESAJ
KAÇAK SİGARAYA SIKI TAKİP
GAZA BASMAK İÇİN FIRSAT

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.