Manchester United'ın sahasında terör örgütü propagandası: Tribünde PKK'nın bebek katili elebaşı Öcalan paçavrası açıldı

Son dakika haberi! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray İngiltere'de tarih yazarken Manchester United tribünlerinde terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın yer aldığı paçavralar açıldı. Stadın her yanında yer alan Türk taraftarflar olaya sert tepki gösterdi. Hain örgütün siyasi ayağı HDP de geçtiğimiz günlerde bebek katili için skandal bir çağrıya imza atmıştı.

Giriş Tarihi 04 Ekim 2023, 12:24 Güncelleme 04 Ekim 2023, 12:34
Manchester United’ın sahasında terör örgütü propagandası: Tribünde PKK’nın bebek katili elebaşı Öcalan paçavrası açıldı

İÇİNDEKİLER

Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray, gruptaki ikinci maçında Manchester United ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar tarihi gecede sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardı.

Aslan'a galibiyeti getiren goller Zaha, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi kaydetti. Manchester United'ın golleri ise Hojlund'dan geldi.

Manchester United'da Casemiro, 77. dakikada takımını 10 kişi bıraktı. Galatasaray'ın sezon başı Premier Lig'den transfer ettiği Zaha, Manchester United'ı boş geçmedi. Crystal Palace forması giydiği dönemde de Kırmızı Şeytanlara ters gelen Zaha, ıslıklandığı maçta ağları havalandırdı ve skoru eşitledi. Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Manchester United'ı da boş geçmedi. Arjantinli yıldız skoru 3-2'ye getiren golü kaydederken tribünler 'Aşkın Olayım' ile inledi.

MAÇTA BEBEK KATİLİ ELEBAŞI PAÇAVRASI AÇILDI
Galatasaray'ın tarih yazdığı anlarda tribünde terör propagandası yapıldığı ortaya çıktı. Karşılaşma devam ederken Manchester United forması giyen terör örgütü PKK üyesi bir şahıs, Türk vatandaşlarının olduğu bölüme dönerek teröristbaşı Abdullah Öcalan paçavrası açtı.


ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE TERÖR PROPAGANDASI
Skandalın ardından stadın her yerinde olan Türk taraftarlar Şampiyonlar Ligi gibi bir organizasyonda yaşanan terör propagandasına sert tepki gösterdi. Türk taraftarların, "İndir onu, indir ulan" diye bağırdığı görüldü. PKK paçavrası açanların maç çıkışı Galatasaray taraftarları tarafından dövüldüğü iddia edildi.

TERÖRÜN SİYASİ AYAĞI HDP HAİN EYLEMİN ARDINDAN TEHDİTLER SAVURMUŞTU
1 Ekim'de Ankara'da düzenlenen hain saldırının ardından terörün siyasi ayağı HDP'nin sözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar bebek katili Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılmadıkça ve teröristlere yapılan operasyonlar sürdükçe yeni bir anayasanın olmayacağı konusunda tehditler savurmuştu. Uçar, "Tecrit kaldırılmadığı, çatışmalar devam ettiği ve yeni anayasa haklara ve özgürlüklere dair olmadığı sürece demokratik bir anayasa oluşturmanın gerçek olmayacağı aşikardır" ifadelerini kullanmıştı.

ZAMAN AYARLI KÜSTAH TEHDİT
Kalleş saldırı sonrası ise PKK'nın siyasi uzantısı HDP zaman ayarlı küstah bir tehditte bulundu. HDPKK Sözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar 'Türk milleti bedel ödemeye devam edecek' açıklaması yaptı.

"TÜRK MİLLETİ BEDEL ÖDEMEYE DEVAM EDECEK"
Terör örgütü PKK'nın sözcülüğünü yapan HDP Sözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar, açıklamasında, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'sorunun çözümü için gerekirse baldıran zehri içebileceğini' ama şimdilerde yok saydığı Kürt meselesi çözümsüz bırakıldıkça Türkiye halkları bunun bedelini her geçen gün daha ağır ödemektedir" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN