ABD'nin en büyük ikinci şehri Los Angeles'ta evsizlerin hali görüntülendi

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) "Melekler Şehri" olarak adlandırılan en büyük iki şehri Los Angeles'ın arka sokaklarındaki evsizlerin içler acısı hali görüntülendi. Yüz binlerce evsizin çöplerin ve pisliğin içinde yaşamaya çalışması yürek burktu. Fondaş medyaysa sürekli sosyal medyada hükümeti karalayarak Türkiye ekonomisinin çok kötü olduğu algısını işliyor ve ABD rüyası pompalıyor. İşte Los Angeles'taki son durum...

Giriş Tarihi 23 Kasım 2021, 13:14 Güncelleme 23 Kasım 2021, 14:40
ABD’nin en büyük ikinci şehri Los Angeles’ta evsizlerin hali görüntülendi

İÇİNDEKİLER

Türkiye ihracatta rekor üstüne rekor kırıyor. Türkiye son yıllarda yaptığı atılımla adeta yatırım üssü konumuna geldi. Pandeminin tedarik zincirini sekteye uğratmasıyla oluşan yıkıcı etkilere rağmen iktidarın ekonomik kazanımları ve finansal disiplini, Türkiye'nin bu süreci rakip ülkelere göre çok daha az hasarla atlatmasına neden oldu.

FONDAŞ MEDYANIN BASİT YALANLARI

Ekonomik büyümeyi görmezden gelen fondaş medya, dijital medyadaki uluslararası platformların desteğiyle Türkiye'yi karalamakla meşgul.

Bunca yalan ve iftira kampanyası sürerken Türkiye, yoksul ve yardıma muhtaç vatandaşlara her ay 1800 TL sosyal yardım desteği verirken soğuk havalarda gerçekleştirdiği özel projelerle evsizleri dışarda bırakmıyor.

Gençlere sosyal medya illüzyonuna maruz bırakan fondaş medya, Batı'nın özellikle ABD'nin bu dönemde refah içerisinde olduğunu iddia ediyor.

ABD VE AVRUPA'DAN ALDIKLARI DOLARLAR KARŞILIĞINDA TÜRK HALKINI KANDIRIYORLAR

Oysa mevcut durum, ABD ve Avrupa'nın fonladığı muhalefet medyasının ve sosyal medya kanallarının kurgu (gerçek dışı) haberlerinden taban tabana farklı...

LOS ANGELES EVSİZLERİN MESKENİ OLDU

Dünyanın 1 numaralı ekonomisine sahip olan ABD'nin en kalabalık ikinci kenti Los Angeles'ta (Melekler şehri) 100 binden fazla insan evsiz (homeless) durumda.

Çöplerden yiyecek toplayan bu evsizler, soğukta ve pisliğin içinde sokaklarda yaşamaya çalışıyor.

Herhangi bir sosyal yardım da almayan Amerikalı evsizlerin içler acısı hali böyle görüntülendi.

Koronavirüsün de etkisiyle kış ayları bu insanlar için adeta ölümle burun buruna kaldı. Binlercesinin cansız bedeni sokaklardan kaldırılıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN