Sushi'ye Türk damgası

Dünyanın en iyi Sushi'sini yapan artık bir Türk... California'daki kendi restoranında Sushi yapan Engin Onural, ABD'de yılın en iyi aşçılarını sıralayan "Best Chefs America" (BCA) adlı yayıncılık kuruluşunun 2015 listesinde ilk sırada yer almayı başardı ve gündemin ilk sırasına çıktı. Onural, "10 senedir bu sevdanın peşinde gecegündüz çalışıyorum. Bu ödülün benim için çok özel ve ayrı bir yeri var. Kendimi her zaman Türkiyem'in gönüllü kültür elçisi olarak görmüşümdür. Bugüne kadar elimden geldiğince ülkemi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum" dedi. 2005 yılında Bilkent Üniversitesi İşletme Bilgi Yönetimi mezunu olduğunu belirten Onural, 2006'da Los Angeles'ta usta aşçı Andy Matsuda'nın ders verdiği "Sushi Chef Institute"e (SCI) kayıt yaptırdığını bildirdi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.