KıyAnna aşk olsun

Cinayete kurban giden Rus muhalif Nemtsov'un güzeller güzeli sevgilisi Anna, 44 kişilik özel bir ekip tarafından sorgulandı. Genç kız, Rus polisinin gösterdiği ilgi karşısında şaştı kaldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mart 2015 Güncelleme 04 Mart 2015, 01:36
KıyAnna aşk olsun

İÇİNDEKİLER

Ukraynalı model w, Rus muhalif politikacı sevgilisi Boris Nemtsov'un öldürülmesinin ardından 2 gün özel bir evde sorgulandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e karşı olan tutumuyla bilinen Nemtsov'un, geçen hafta Cuma günü Moskova'da Kremlin Sarayı'na yakın bir yerde öldürüldüğü sırada yanında bulunan güzel sevgilisi Anna'nın ifadesini 44 kişilik bir ekip aldı. Sorgusu tamamamlanan genç kızın Kiev'e gitmesine izin verildi. Cinayetle ilgisi olmadığını, bir arabadan ateş açıldığını ve arabanın plakasını alamadığını söyleyen Anna, serbest kalır kalmaz yaptığı açıklamalarla ilgi uyandırdı. Rus polisinin kendisine çok kibar davrandığını anlatan güzel model, "Her bir polis çok nazikti. 2 gün boyunca çay ikram ettiler, yemek getirdiler, ne istediğimi sordular. Bu kadar iyi olabileceklerini hiç düşünmemiştim" dedi.

AİLESİNİ GÖRMEYE GİDECEK
Duritska'nın avukatı, Ukraynalı diplomatların gerekli işbirliğini sağlaması sonucu, müvekkilinin Kiev'deki ailesini görmeye gideceğini açıkladı. Cinayeti soruşturan federal yetkililer, güvenlik kameralarının saldırı anını kaydetmediğini, çünkü tüm kameraların Kremlin tarafını takip ettiğini ifade etti.

CENAZEYE KISITLAMA
MOSKOVA'da suikast sonucu öldürülen Boris Nemtsov dün son yolculuğuna uğurlandı. Saharov Kültür Merkezi'ndeki törenin ardından Nemtsov, Troyekurovskoye mezarlığına götürüldü. Onbinlerce kişinin katıldığı cenaze törenine ABD'nin Moskova Büyükelçisi John Tefft'in yanı sıra İngiltere, Almanya ve İtalya gibi ülkelerin büyükelçileri de katıldı. Ünlü Rus muhalif Alexei Navalny, Polonya Senatosu Başkanı Bogdan Borusewicz ve Letonya'nın AP milletvekili Sandra Kalniete'ye cenazeye katılma vizesi çıkmadı.