Fener’e Carlos piyangosu
takvim.com.tr
takvim.com.tr
Kaynak GAZETE

Fener’e Carlos piyangosu

Yönetimin elden çıkarmak istediği Brezilyalı stopere eski takımı Sevilla talip oldu. Ancak İspanyollar’a göre bu transfer ancak kiralık olarak sonuçlanabilir.

Devre arasında Fenerbahçe'nin 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Aston Villa'dan kadrosuna kattığı Diego Carlos şu ana kadar performansıyla büyük hayal kırıklığı yarattı. Yönetimin yeni sezon öncesi elden çıkarma kararı aldığı Brezilyalı stoperle alakalı sevindirici bir gelişme yaşandı.
İspanyol basınına göre Sevilla eski futbolcusunu transfer etmek için teklif hazırlığı yapmaya başladı. Ancak Sevilla'nın bu transferi kiralık olarak bitirebileceği de ifade edildi. Diego Carlos'un 3.5 milyon Euro'luk net maaşının da İspanyol kulübünü bir hayli zorlayabileceği belirtildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN