İftar Menüsü

Ramazan sofralarınıza lezzet katacak iftar menülerini sizler için hazırladık.

Günün iftar menüsünün açılışını, ferah ve lezzetli bir seçenek olan yoğurtlu dövme çorbası yapıyor. Ana yemek olarak da hem Hatay hem Malatya'nın ortak yöresel lezzeti olan kağıt kebabı bulunuyor. Ana yemeğin yanında et yemeklerinin vazgeçilmezi közlenmiş patlıcanın lezzet verdiği sandal salatası yer alıyor. Finalde ise ayva sevenlerin gönlünde taht kuran membrillo tatlısı sofranızı ve damağınızı şenlendirecek.
İşte detaylı tarifler

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.