Bu yarışta bizde varız

Yüksek şiddetli bir maç oldu. Antalya iyi takım. Özgüveni artırmak adına kazanmak önemliydi. Oyuncularımı kutluyorum. Az pozisyon verdiğimiz maçlarda puan kaybettik. Bu gibi kaygılar istediklerimizi yapmamızı engelledi. Bu yarışa ortak olacağız

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2017 Güncelleme 27 Kasım 2017, 00:49
Bu yarışta bizde varız

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Antalyaspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. "Yüksek şiddetli bir maç oldu" diyen Aykut Kocaman, "Antalyaspor çok güçlü bir takım. Özgüven arttırmamız adına kazanmak önemliydi. Oyuncularımı kutluyorum" ifadesini kullandı.

​FUTBOLUN İÇİNDE ŞANSSIZLIK DA VAR
Kocaman sözlerine şöyle devam etti: "Daha evvel, Antalyaspor'un girdiği pozisyonların çok daha azının olduğu karşılaşmaların bazılarını berabere bitirdik, bazılarını kaybettik.

​KAYGILAR DAHA İYİSİNİ ENGELLİYOR
"Maçın belli bölümlerinde bazı şeyleri yapmamızı engelleyen kaygılar oldu. Bu galibiyet takıma olumlu yansıyacak. Yarışa ortak olacağız. Her galibiyet kendimize olan güveni daha da arttıracaktır"

2-3 OYUNCUYA BAĞLI OLUNMAZ
"Janssen cezalı duruma düştü. Soldado da sakatlandı. Durumuna bakacağız. Ben hiçbir zaman 2-3 oyuncuya bağlı bir takım kurmak istemedim. Bunun da bir çaresini hafta içerisinde bulacağız."