Acısını kalbine gömdü

Cuma gecesi acı haberi alan Meral, Hakem Atama Komitesi Başkanı Metin Tokat'tan affını istedi. Fakat Tokat, "Bu saatten sonra hakem bulamayız" dedi. Meral acısını kalbine gömüp zorlu maçta görev yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2015 Güncelleme 22 Şubat 2015, 00:11
Acısını kalbine gömdü

İÇİNDEKİLER

Günün haberi Samsun'dan geldi... Merkez Hakem Komitesi tarafından PTT 1. Lig'de Samsunspor ile Kayserispor arasındaki önemli maçta görevlendirilen İlker Meral, cuma gecesi 03.00'de annesinin ölüm haberini aldı. Meral'i arayan MHK yetkilileri, "Üzgünüz, annen vefat etti" dedi. Bu acı haberle sarsılan İlker Meral, başsağlığı için kendisini arayan MHK Hakem Atama Komisyonu Başkanı Metin Tokat'ı arayarak bu şekilde maç yönetemeyeceğini belirtip affını istedi. Fakat Tokat, "Bu saatten sonra hakem bulamayız" yanıtını verdi. Meral de bunun üzerine acısını kaybine gömerek maçı yönetti. Fakat MHK'nın tavrı futbol dünyasının tepkisini çekti.

ZORLU MAÇI SAMSUNSPOR KAZANDI
OTORİTELER, MHK'nın 4. hakem Murat Orhanİlker Meral'in yerine görevlendirerek, Samsun bölgesinden bir ismi 4. hakem olarak atayabileceğini ifade etti. MHK da kendini kurtarmak için İlker Meral'e, "Maçı ben yönetmek istedim" açıklamasını yaptırdı. Öte yandan kritik maçı kazanan Samsun oldu. Kırmızı- Beyazlılar, lider Kayseri'yi Ofoedu ve Taha ile geçti.