Hayatınızın Pin Kodu'nu öğrenebilirsiniz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Kasım 2010 Güncelleme 05 Kasım 2010, 11:07
Hayatınızın Pin Kodu’nu öğrenebilirsiniz

İÇİNDEKİLER

NİGAR POSLU TOKDEMİR 19.04.1958
Kararlarınızda ısrarcı, sabırlı olup işlerinizi şansa bırakmadıktan sonra, sizin için olanaksız diye bir şey yoktur. Doğuştan lider ve idareci yaradılışlı, her zaman başarmak için çalışan ve mutlaka başarıyı yakalayan, kendi geleceğini kendi yönlendirebilen yapınız var. Her şeyin en iyisini yapan ve işine kimse karışmadıktan sonra istediği sonuca mutlaka ulaşan kişiliğiniz, karmaşık işleri dahi rahatlıkla başarır. Duygusal ve iyi niyetli yaradılışınıza rağmen, iş konularında otoriter ve idareci yapınız, en belirgin özelliklerinizdendir. İşi şansa bırakmayan yapınız, olabilecek zorlukların önüne her zaman geçer ve olayları kendi lehine çevirir. Kendi şansını var edebilen özelliğiniz sayesinde, şans her zaman sizden yana olacaktır. 1981 ve 2004 yılları olası durgun yıllarınız olarak görünmekte idi. 2011 Ocak ayı ile birlikte yeni ve şanslı bir dönem sizi bekliyor olacaktır.

ENGİN AKTAŞ 01.02.1980
Hayatta başarılı olmak için gereken bütün özellikler sizde mevcut. Zeki ve lider yaradılışınızın sonucu olarak çok büyük işler başarma isteğiniz ve çabalarınız, birçok işi aynı anda yapabilme yeteneğiniz gereği, hiçbir zaman bulunduğunuz yer ve konum size yetmez. Yeni işler ve başarılar peşinde koşarsınız. Bu isteklerinizi gerçekleştirebilecek yetenekte olmanıza rağmen, işlerinizi zamanında hayata geçirmek en doğru kararınız olacaktır. Ayrıca, duygusal ve iyi niyetli yapınızdan dolayı, iş ve arkadaşlığı (özellikle duygusal hayatınızı) dengede tutmanız gerekiyor. Çünkü başkalarına yardım etmek adına, kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz. Bu duruma karşı her zaman dikkatli olmak gerekir. İş ve evlilik hayatınız, her zaman başarılı ve huzurlu geçer. 1998, 2001 ve 2007 olası zor yıllarınız olmasına rağmen, aslında 2003 yılından itibaren şansınız açık durumdadır.

LEVENT ÖZKUL 02.06.1963
Doğuştan şanslı olmasına rağmen, işlerini asla şansa bırakmayan ve kafasında tasarladığı her düşüncesini mutlaka hayata geçiren kişiliğiniz, çok genç yaşta kendinize belirlediğiniz hedeflere ulaşmanızı sağlayacak. Yetenekleriniz, azminiz ve iradeniz sayesinde, istediğiniz başarılara ve yapmak istediğiniz her işe ulaşmanız kaçınılmaz olacaktır. İş yaşamınızı ve duygusal hayatınızı dengede tuttuğunuz sürece, herhangi bir aksilikle karşılaşmanız söz konusu olamaz. İyi niyetli ve duygusal yapınız çok önemli konularda karar verirken, aceleci davranmamanızı ve mantığınıza göre hareket etmenizi gerektirir. 1990 zor yılınız olsa da 1999 yılından itibaren şanslı döneminizdesiniz. Ve bu şans hayat boyu devam edecektir.

ÖZAL SAYIGAN 10.03.1996
Sabırlı ve planlı davranıp çalışmalarınızda ısrarlı, azimli olduktan sonra belirlediğiniz hedeflerinize ulaşmanız, daima mümkün olacaktır. Son derece hareketli, idareci ve zeki yapınız, düşündüğünüz ve hedeflediğiniz her işi başarmak için yeter özellikler. Şanslı bir insan olmanıza rağmen, yakınlarınızdaki deneyimli insanların bilgilerinden ve tecrübelerinden faydalanıp işlerinizi şansa bırakmadıktan sonra başaramayacağınız ve ulaşamayacağınız hiçbir hedef yok gibidir. İyi niyetli oluşunuz, önemli konularda daha dikkatli olmanızı gerektirir. 2011 yılı çok şanslı bir dönemin başlangıcı olabileceği gibi, çok önemli kararlarınızı 25. yaşınızdan itibaren hayata geçirdiğiniz takdirde ömür boyu şans ve başarı sizin olacaktır.

ÜMİT ŞAHİN 23.07.1980
İlk gençlik yıllarınızdan itibaren işlerinizi oluruna bırakmayıp olayları ve özellikle şansınızı kendi lehinize çevirmeniz, her zaman için başarının anahtarıdır. İdareci ve yönetici yönü yüksek, lider yaradılışlı, çalışkan ve bir o kadar da zeki yapınız, kafanıza koyduğunuz her işi başarmanızı sağlayacak. İşlerinizi şansa bırakmadıktan ve kararlarınızda bağımsız olduktan sonra başaramayacağınız hiçbir idealiniz yok gibidir. Duygularınızı ve işlerinizi dengede tutabildiğiniz sürece, istediğiniz huzuru ve mutluluğu yakalamanız kaçınılmaz olacaktır. İyi niyetinizden dolayı, bazı fedakarlıklar da bulunarak, kendinizi sıkıntıya sokmaktan özellikle kaçınmanız gerekir. İş ve evlilik hayatınız daima istediğiniz şekilde başarılı ve huzurlu olacaktır. 1998 ve 2007 olası zor yıllar gibi görünse de başarı ve şans her zaman sizinledir.

SAVAŞ AKCAN 11.02.1975
Başarılı bir insanda olması gereken bütün özelliklere sahipsiniz. Zeki ve lider özelliğinizin son derece doğal bir sonucu olarak büyük işler başarma arzunuz ve çabalarınız, farklı alanlarda işleri aynı anda yapabilme yeteneğiniz gereği, hiçbir zaman bulunduğunuz yer ve konum size yetmez, yeni işler ve başarılar arzularsınız. Bu isteklerinizi gerçekleştirebilecek yetenekte olmanıza rağmen, işlerinizi sizin belirlediğiniz zamanlarda hayata geçirmek en doğru kararınız olacaktır. Ayrıca duygusal ve iyi niyetli yapınızdan dolayı, iş ve arkadaşlığı (özellikle duygusal hayatınızı) dengede tutmanız gerekiyor. Çünkü bazı zamanlar iyi niyet adına, kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz. Bu duruma karşı her zaman dikkatli olmak gerekir. İş ve evlilik hayatınız, her zaman başarılı ve huzurlu geçer. 1997 ve 2008 olası durgun yıllarınız gibi görünse de, her zaman şanslı bir insan olduğunuz söylenebilir.

EMİN ÖZKUL 26.04.1972
Daima, ne istediğini bilen, kararlı ve ilk gençlik yıllarından itibaren hedeflerini belirlemiş, iradeli ve azimli yaradılışınız, kafanızdaki her amaca ulaşmak için yeter özelliklerdir. Her zaman mantığınızın sesine kulak vermeniz, hayatınızın hiçbir döneminde işlerinizi şansa bırakmayan ve daima kontrolü elinde tutan yapınız, olası zararların önüne geçer. Fakat arada bir, duygularınızın sesine kulak vermeniz, içinizden geldiği gibi davranmanız ve sinirlerinize hakim olmanız size istediğiniz huzuru da beraberinde getirecektir. Gerçekte duygusal bir insan olmanıza rağmen, duygularınızı belli etmekten özellikle kaçınır gibisiniz. 1991 ve 2010 durgun yıllar olarak görünse de, 2011 yılı ile birlikte yeni ve şanslı bir dönem sizi bekliyor olacaktır.

MEHMET OGUN 25.09.1987
Adeta çocuk denecek yaşta hayatın farkında olmanız ve hedeflerinizi belirleyip başarmak için çalışmanız sonuç verecek. Lider yaradılışlı, çalışkan ve zeki yapınızla, kafanıza koyduğunuz her işi başarmak için doğmuş gibisiniz. Hayatınızın hiçbir döneminde işlerinizi oluruna bırakmadıktan, kontrol her zaman sizde ve kararlarınızda özgür olduktan sonra ulaşamayacağınız ve başaramayacağınız hiçbir hedefiniz yok gibidir. Merhametli yapınız nedeni ile iş ve duygularınızı mutlaka dengede tutmanız gerekir. Ancak bu şekilde hakkınız olan huzura ve mutluluğa mutlaka ulaşacaksınız. Acele kararlar alarak, kendinizi sıkıntıya sokmaktan özellikle kaçınmanız gerekir. Biraz sabırlı davranıp, çok önemli kararlarınızı 26. yaşınızdan itibaren hayata geçirdiğiniz takdirde hiçbir aksilikle karşılaşmadan hayat boyu başarı ve huzur sizin olacaktır.

ALİ IRMAK 05.04.1961
Hayatının her döneminde, azmi ve ısrarlı çalışmaları sonucu, kafasına koyduğu her işi başarabilen ve tuttuğunu koparan bir insana fazladan ne söylenebilir ki? Her zaman, her yerde, ilk gençlik yıllarınızdan itibaren, ne istediğini bilen, hırslı, azimli ve çalışkan yapınız, sizi her düşüncenize ve idealinize mutlaka ulaştıracaktır. Şanslı olmanıza rağmen, işi şansa bırakmayan ve ısrarla sonuçlandıran yapınız, sizin için ayrıca bir avantajdır. Bildiğiniz yolda ilerlediğiniz ve işlerinize kimseler karışmadığı takdirde, gerek iş yaşamında, gerekse evlilik yaşamınızda aradığınız huzur ve başarı ömür boyu sizinle olacaktır. 17. ve 34. yaşlarınız olası zor yıllar gibi görünüyor olsa da, şanslı bir insansınız.