'Arzu'lu dehşet!

Samsun’da Azeri Arzu, kendisine tecavüz etmek isteyen yaşlı adamın kezzaplı saldırısına uğradı. Tanınmaz hale gelen talihsiz kadın, tedavi altına alındı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2017 Güncelleme 08 Ekim 2017, 00:00
’Arzu’lu dehşet!

İÇİNDEKİLER

Ekmek parasını çıkarmak için Türkiye'ye yerleşen Azeri uyruklu kadın, dehşeti yaşadı. Tecavüzden kurtuldu ancak kezzap saldırısından kaçamadı. Korkunç olay dün Samsun'da yaşandı. 41 yaşındaki Azeri uyruklu 2 çocuk annesi Arzu İsmayilova, borç para istediği R.P.'den parayı almak için evine gitti. İddiaya göre, R.P.'nin cinsel saldırısına uğradı. Karşı koyunca ise yüzüne kezzap atıldı. Acı içinde kendini evden dışarı atan talihsiz kadın, vatandaşlardan yardım istedi. Hastaneye kaldırıldı. Yüzü, kolları ve vücudu kezzap ile yanan İsmayilova, tedavi altına alındı. Arzu, yaşadığı dehşet anlarını ise şöyle anlattı: "3-4 yıl önce ekmek parası kazanmak için Azerbaycan'dan Samsun'a geldim. Borç para istediğim burada tanıdık yaşlı bir amca beni parayı vermek istediğini söyleyerek yanına çağırdı. Evine gittiğimde bana tecavüz etmek istedi. Ben de kendisini iterek karşı koydum.


Arzu İsmayilova, kezzaplı saldırıya uğradı. Eski halinden eser kalmadı.

SERBEST BIRAKILDI!
Üzerime kezzap döküp yaktı. Adam ben burada acılar içinde kıvranırken bana 'Senin peşindeyim, öldüreceğim' diye tehdit mesajları atıyor. Şikayetçiyim. Tutuklanıp cezalandırılmasını istiyorum" dedi. Öte yandan, kezzaplı saldırıyı düzenlediği ileri sürülen R.P.'nin polis tarafından gözaltına alındığı ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.