Evet futbolu beceremedim

Mehmet Ali Birand ve Ali Kırca'yı TT Arena'da konuk eden Polat, "Birçok önemli projeye imza attım. Fakat en iyi bildiğim konu olan futbolu beceremedim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ocak 2011 Güncelleme 11 Ocak 2011, 12:00
Evet futbolu beceremedim

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da bu sezonun en fazla eleştirilen ismi olan Başkan Adnan Polat, Türk Telekom Arena'da Mehmet Ali Birand ve Ali Kırca'yı ağırladı. Usta habercilerin soruları karşısında oldukça terleyen Adnan Polat, gündem yaratacak açıklamalar yaptı. İşte Polat'ın sözleri:

HAGİ'Yİ KAZIM İÇİN UYARDIM AMA "BANA LAZIM" DEDİ
Hagi'ye "Kazım iyi bir futbolcu. Ama bunun disiplin ile ilgili bir problemi var" dedim. Hagi de "Ben her sorumluluğu alacağım. Bu futbolcu bana çok lazım. Lütfen alın" yanıtını verdi. Bize Kazım'ı transfer etmek düştü. Benim en iyi bildiğim iş futbol ama futbolu beceremedik. Bu yüzden kızıyorum kendime zaten. Eşim ve çocuğum da bana kızıyor.

FORVET VE ÖN LİBERO KESİN ALACAĞIZ, KALECİ DE OLABİLİR
Adnan Sezgin bir ön libero ile görüşüyor. Bir de forvet alınacak. Kaleci transferi de gündemimizde. Misimovic her an başka bir takıma gitebilir Serdar ve Mehmet Batdal'ın kulüp bulması gerekiyor.
Transferler 3 gün içinde bitecek.

Arda'nın kaptanlığından ve futbolundan hiç pişman olmadım. Manisaspor-Fenerbahçe maçını izliyorum. 5-3 biten maç. Arda diye bir çocuk fırtına gibi oynuyor. Adnan Sezgin'i aradım, "Kim bu çocuk?" dedim. "Bizim o başkanım" dedi. Hemen Arda'yı aradım, "Sezon bitince bavulunu topluyorsun, Florya'ya geliyorsun" dedim. O dönem kendisini kimse aramadığı için Beşiktaş'la görüşüyormuş. Ali Sami Yen'den ayrılmak kolay değil. İyi günümüz de oldu kötü günümüz de. Çok şey yaşadık ama hayat devam ediyor. Dünya değişiyor. Alışacağız. Taraftara kırılma gibi bir hakkım yok. 1990'dan beri hep başarıya alıştılar. Fakat daha maçın 1. dakikasında futbolcu protesto edersek bir yere varamayız. Destek 90 dakika olmalı.