2.Çağlayan kuşatması!

Fenerbahçeliler ilk duruşmada verdiği desteğin fazlası için bugün yine Çağlayan'a akın edecek... Şubat ayında olduğu gibi Fenerbahçeliler, Çağlayan Adliyesi'nin çevresini sarı-laciverte boyayıp Yıldırım'a destek verecek... Mahkeme Başkanı Mehmet Ekici tahliye taleplerini değerlendirdikten sonra kararı verecek. Heyecan çok büyük...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2012 Güncelleme 30 Mart 2012, 02:12
2.Çağlayan kuşatması!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçeliler'in beklediği o büyük gün gelip çattı. Bugün tahliye taleplerini değerlendirecek olan Mahkeme Başkanı Mehmet Ekici'nin kararı merakla bekleniyor. Sarı-Lacivertli camiada Başkan Aziz Yıldırım'ın tahliye olacağına ilişkin inanç oldukça fazla.

ÇAĞLAYAN YİNE SARI-LACİVERT
Fenerbahçeli taraftarlar da tıpkı geçtiğimiz ay yapılan duruşmalarda olduğu gibi bugün yine Çağlayan Adliye Sarayı'nın çevresini sarı-laciverte boyayacak. Aziz Yıldırım ile birlikte tutuklu olan tüm Fenerbahçeliler'in tahliyesini büyük bir özlemle bekleyecek. Sanal alemde haberleşen Fenerbahçeli taraftarların daha öncekinden daha fazla sayıda Çağlayan'a akın edeceği de gelen haberler arasında. Sarı- Lacivertli yönetim, destek için Çağlayan'a gelecek olan Fenerbahçeli taraftarlara sakin olmaları yönünde çağrıda bulunması bekleniyor. Dün Sami Dinç'in savunması uzun sürdüğü için savunmasını yapamayan Başkan Aziz Yıldırım'ın bugün barkovizyonlu bir savunma yapması bekleniyor. Bu arada dün Yıldırım ile Mahkeme Başkanı Mehmet Ekici arasında ilginç bir diyalog da yaşandı. Ekici "Ek savunma yapmak isteyen var mı" diye sordu. Ayağa kalkan Yıldırım, "Başkanım ben yaparım ama 2 saat sürer" dedi.

HAVAYA GİRİNCE DEVAM ETMEK İSTERİM!
Bunun üzerine Başkan Ekici de "Olsun, Yarın devam ederiz o zaman" cevabını verdi. Tekrar söz alan Yıldırım, "Ben yarım saatte tamamlayamam. Havaya girdiğim zaman devam etmek isterim" ifadesini kullandı.

TRABZON MAÇLARI DA İZLENECEK!
Yıldırım, şike olduğu iddia edilen 6 maçla ilgili barkovizyonlu savunma vereceği ve bazı Trabzon maçlarını göstereceği de gelen haberler arasında.

EKİCİ'DEN SAMİ DİNÇ'İN AVUKATINA: YOKSA KORKUYOR MUSUN!
Tutuklu sanık Sami Dinç'in avukatı Osman Çırak'a "Bir polisle gayrı resmi görüşmenizden sonra bu soruşturmanızın başladığı yazılıyor. Bu polisi tanıyor muzun" diye soruldu. Çırak da "Tanımıyorum. Giresun'da işler iyi gitmiyor, baskı görüyorum demiştim" dedi. Bunun üzerine Mahkeme Başkanı Ekici, "Daha açık konuş korkuyor musun" diye sordu. Çırak da "Korkmuyorum ama 2 yöneticim darp edildi ve davacı olmadılar. Giresun çetelere teslim edildi" dedi.

KARAR SAATİ BELİRSİZ
Bugün savunmaların tamamlanmasının ardından Mahkeme Başkanı Mehmet Ekici, tahliye taleplerini değerlendirmek üzere hakimler kurulunu toplayacak. Geçtiğimiz ay tahliye talepleri gece yarısı 02.00 civarında açıklanmıştı. Bu kez o kadar geç saat beklenmese de kararın ne zaman açıklanacağı kesin değil.