Oğlak

Bu yılınızda yakın çevrenizde ve düşünce yapınızda yepyeni tutumlar ve açılımlar gündeme geliyor. Hayata bakış açınızı yenileyebileceğiniz, düşüncelerinizi zenginleştirebileceğiniz bir yıldasınız. Eğitim, artan iletişim ve hareket açısından farklı yollar ve bakış açıları geliştirebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ise ev ve aile cephesinde olumlu ve size daha çok moral kazandıracak koşullar bulacaksınız.
Astrolog Binnur Sormageç Astrolog Binnur Sormageç Astroloji Yazarı

KOÇ
Taşlar ile kavga ederek bir yere varamayacağınız için enerjinizi iyi bir strateji ile onları yolunuzdan kaldırmaya kullanmanızda fayda var.

BOĞA
Yeniye kolay ayak uydursanız da geçmişe de bağlı bir tarafınız var. Geçmiş travmalarınızı da bugününüze taşıdığınız anlamına gelmekte.

İKİZLER
Bugünlerde olayları tasarlamak yerine olduğu gibi bırakın.
Çoğu zaman senaryo kafanızda tasarladığınız kadar kötü bir şekilde olmayacaktır.

YENGEÇ
Bekleyin ve ümit edin. İsteklerinizi mutlaka çekeceksinizdir.
İçsel huzurunuzu bozacak etkenleri de kendinizden uzaklaştırmalısınız.

ASLAN
Maddi konularda darda hissettiğiniz anda yardım gelmesi ilerleyebilmeniz için cesaret verecek. Aşk konularında da umut vaat edici fırsatlar yakalayabilirsiniz.

BAŞAK
Hayat ne kadar zorlayıcı olursa olsun nezaketinizi korursanız ve hayatı akışına bırakırsanız retroyu kolaylıkla atlatarak hayattan keyif alabileceksiniz.

TERAZİ
Hayattaki isteklerinizi yerine getirebilmek için elinize çeşitli fırsatlar geçecek ve bu fırsatları olumlu yönde kullanmayı başarabileceksiniz.

AKREP
İhtiyaçlarınızı karşılamakta güçlük çekeceğiniz bugünlerde kredi anlaşmalarına yönelebilirsiniz.
Harcamalarınızı ötelemek çok daha sağlıklı olacaktır.

YAY
Enerjinizi yanlış yerlere harcamamak için egzersiz yaparsanız size çok faydalı gelecektir. Var olan işlerinizi tamamlayıp bitirmek için uygun bir zaman.

OĞLAK
Bu aralar sizi iyi hissettirecek, içinde sevgi barındıran herhangi bir şeye de aynı şekilde yönelebilirsiniz.
Çünkü bu ruh hali size oldukça iyi gelecektir.

KOVA
Dünyevi işlerinizi halletmek için uygun bir gün. Sizi geçmişe bağlayan tekamül sınavları ile bağınızı koparmanız için oldukça uygun bir zamandasınız.

BALIK
Sizler için zor olsa da bazı konularda olayları olduğu gibi kabul eden, isyan etmeyen tutumda kalın. Doğru noktalarda da enerjinizi yükseltin.

...
Devamını Oku

Oğlak Burcu Genel Özellikleri

Yükselen Oğlak Burcu Özellikleri

Burç Uyumu Hesapla
Cinsiyet
Kadın
Erkek
Yükselen Burç Hesapla
Doğum Tarihi
GÜN
AY
YIL
Doğum Saati
SAAT / DAKİKA
Doğum Yeri
İL
İLÇE
Boş yerleri doldurunuz.