Hingel

Malzemeler
10 kahve fincanı un
1 adet yumurta
1 su bardağı lor peyniri
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz, nane, pulbiber
Hingel Yapılışı
Öncelikle derin bir kaba unu alın. Yumurta ve tuz ilave edip, katı bir kıvam alana kadar yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru incecik açıp, küçük kareler halinde kesin. Kesilen hamurları haşlayın. Servis tabağına lor peynirinden koyun. Üzerine hamurlardan yerleştirin. Bir sıra hamur bir sıra lor peyniri olacak şekilde malzemeyi bitirin. Ayrı bir yerde tereyağını eritin. Nane ve pulbiberi yağda yakıp, hamurların üzerine gezdirerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.