Bezelyeli Zeytinli Mantı Tarifi

Malzemeler
1 paket mantı makarna
2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
200 gram haşlanmış bezelye
50 gram beyaz peynir
1 demet taze soğan
Bir tutam dereotu
2 çorba kaşığı sıvıyağ
8-10 adet kiraz domates
8-10 adet siyah zeytin
2 çorba kaşığı tane mısır
Bezelyeli Zeytinli Mantı Yapılışı
MANTI makarnayı haşlayarak süzün. Bir kapta 2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri, haşlanmış bezelye, küçük doğranmış beyaz peynir, bir demet ince kıyılmış taze soğan ve bir tutam dereotunu karıştırın. Çatalla iyice ezin. Haşladığınız mantı makarnaları soğuk sudan geçirip suyunu süzün. Mantıların içlerini bezelyeli harçla doldurun. 2 çorba kaşığı sıvıyağda kiraz domatesleri ve zeytinleri 5 dakika soteleyin. Tüm malzemeyi derin bir kapta birleştirin. Üzerine mısır taneleri serperek servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.