Çirişotu Kavurması Tarifi

Van yöresine ait nefis bir tat

Malzemeler:(4 kişilik)

Yarım kg çirişotu
1 çay bardağı sıvıyağ l 2 adet soğan
2 adet sivri biber l 4 adet yumurta l Tuz

Çirişotu Kavurması yapılışı:

Çirişotunu temizleyip yıkadıktan sonra ince kıyarak kenara alın. Sıvıyağı bir tencereye koyun. İnce kıyılmış soğan ve biberi ekleyip kavurun. Tuzunu ayarlayın. Üzerine çirişotunu ilave edin.20 dakika karıştırarak kavurun. Yumurtaları çırpıp üzerine dökün. Pişince ocaktan alıp servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.