Ilık Deniz Ürünlü Salata Tarifi

Malzemeler
160 gram haşlanmış ahtapot
15 gram haşlanmış karides
30 gram haşlanmış midye (kabuklu)
25 gram haşlanmış istiridye (kabuklu)
45 gram buharda pişmiş havuç
45 gram buharda pişmiş kereviz
45 gram buharda pişmiş kabak
40 gram jumbo karides (kabuklu)
Zeytinyağı
1 çay kaşığı limon suyu
Tuz
Karabiber
Maydanoz

Ilık Deniz Ürünlü Salata Yapılışı

Deniz ürünlerini ve buharda pişirilmiş ve doğranmış sebzeleri bir kabın içinde karıştırın. Üzerine limon suyu, zeytinyağı, tuz ve karabiber ekleyin. Ilık halde servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.