Keşli Salata

MALZEMELER:
2 çorba kaşığı rendelenmiş keş
1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet lollorosso
1 demet tere
8-10 dal taze nane
50 gram konserve mantar
8-10 adet kiraz domates
1 tatlı kaşığı kavrulmuş dolmalık fıstık
Sos için: 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
2 çorba kaşığı sirke
YAPILIŞI:
Yıkanmış ve suyu süzülmüş lollorossoyu elinizle iri parçalar halinde koparın ve servis tabağına alın. Üzerine tere, nane ve mantar ilave edin. Dörde bölünmüş kiraz domates ve dolmalık fıstığı da ekledikten sonra üzerine tereyağında kavrulmuş keşi serpin. Sos için zeytinyağı, limon suyu ve sirkeyi bir kasede karıştırıp, salatanın üzerine gezdirerek servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.