Acılı Tavuk Kanatları Tarifi

Malzemeler

1 kg tavuk kanadı
Bir buçuk çay bardağı sıvıyağ
2 çorba kaşığı yoğurt
3 çorba kaşığı baharat karışımı
1 çorba kaşığı acı biber salçası
500 gram dondurulmuş elma dilimi patates
Tuz

Acılı Tavuk Kanatları Yapılışı

Bir çay bardağı sıvıyağ, yoğurt, 2 çorba kaşığı baharat karışımı ve acı biber salçasını karıştırın. Hazırladığınız sosa tavuk kanatlarını koyup 2-3 saat buzdolabında bekletin. Daha sonra ızgarada arkalı önlü kızartın. Diğer taraftan kalan yağı yapışmaz yüzeyli bir tavaya koyup patatesleri kızartın. Ocaktan almaya yakın 1 çorba kaşığı baharat karışımını üzerine ekleyip karıştırın. Kanatlar piştikten sonra elma dilimi patateslerle birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.