Akdeniz Tavuğu Tarifi

Malzemeler

4 adet tavuk budu
4 çorba kaşığı yoğurt
3 tatlı kaşığı domates salçası
2 diş sarmısak
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber, pulbiber
Servis için:
Patates ve havuç

Akdeniz Tavuğu Yapılışı

Tavuk butlarını yıkadıktan sonra kağıt havlu ile kurulayın. Geniş bir kasede yoğurt, salça, dövülmüş sarmısak, zeytinyağı, tuz, karabiber ve pulbiberi karıştırın. Tavuk butlarının her tarafını bu sosla bulayın ve sosun içinde 2 saat bekletin. Daha sonra butları yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Haşlanmış patates ve havuçla birlikte sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.