Soğan Kebabı Tarifi

Malzemeler
600 gram kuşbaşı koyun eti (kemikli parça et de olabilir)
3 çorba kaşığı tereyağı
Yarım kg arpacık soğan
2 adet büyük boy domates
2 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı yenibahar,
tarçın,
tuz,
karabiber

Soğan Kebabı Yapılışı
Etleri tereyağı ile birlikte, suyunu çekene kadar tahta bir kaşıkla karıştırarak kavurun. Kabukları soyulmuş soğanları ekleyin. Soğanlar pembeleşene dek 10-15 dakika çevirin. Ufakça doğranmış domatesleri, tuz, karabiber, yenibahar ve tarçın karışımını ekleyin. Karıştırıp, 2 su bardağı sıcak su ilave edin. Tencerenin kapağını kapatın. Etler iyice pişinceye kadar hafif ateşte yaklaşık 2 saat pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.