Ispanaklı Somon Tarifi

Malzemeler
4 dilim somon
4 çorba kaşığı sıvıyağ
1 adet soğan
1 çay kaşığı zencefil
1 adet havuç
1 adet domates
300 gram ıspanak
1 tatlı kaşığı nane
1 tatlı kaşığı pulbiber
1 adet limonun suyu
1 çay bardağı su
1 su bardağı krema
1 tatlı kaşığı karabiber
Tuz

Ispanaklı Somon Yapılışı
Somonların üzerlerine tuz ve karabiber serpip, 5 dakika dinlendirin. Sıvıyağı geniş bir tencereye alıp,küp doğranmış soğan ve rendelenmiş zencefili soteleyin. Küp doğranmış havuç ekleyip, yumuşayana dek karıştırın. Küp doğranmış domates ilave edin. İrice doğranmış ıspanak katıp, 5 dakika pişirin. Somonları ıspanaklı harcın üzerine yerleştirin. Nane ve pulbiber serpin. Limon suyu ve su ekleyip, tencerenin kapağı kapalı olarak 10 dakika pişirin. Üzerine krema gezdirip servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.