Sütlü Balık Çorbası Tarifi

Malzemeler

600 gram balık (levrek ve çipura gibi
beyaz etli balıklar tercih edilir)
4 su bardağı su
1 adet defne yaprağı
1 adet soğan
1 su bardağı süt
1 adet patates
Karabiber
tuz
2 çorba kaşığı tereyağı
Servis için: Dereotu

Sütlü Balık Çorbası Yapılışı

Balığı derin bir tencereye alın. Su, defne yaprağı ve kabuğu soyulmuş bütün soğanı ekleyip haşlayın. Suyunu süzüp kullanmak üzere kenara alın. Balığın etini kemiğinden ayırın. Süt, balık suyu, küp doğranmış patates ve tereyağını bir tencereye alıp, patates yumuşayana dek pişirin. Balık eti, karabiber ve tuz ekleyip pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp dereotu serperek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.