Yoğurtlu Pazı

MALZEMELER:
2 demet pazı
Yarım çay bardağı sıvıyağ
2 diş sarmısak
Yarım kg yoğurt
Tuz, pulbiber
YAPILIŞI:
Pazıyı ayıklayıp yıkayın ve ince kıyın. Tuzlu kaynar suda pazıyı haşlayın, daha sonra süzgeçten geçirin. Tencereye yarım çay bardağı sıvıyağı koyup, 2 diş rendelenmiş sarmısakla pazıyı kavurun. Pazı soğuyunca yoğurdu ilave edin. Servis tabağına koyun ve üzerine pulbiber serperek soğuk servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.