Tarihi 6 Nisan 2015

Bir tarafta Cem bir tarafta Beyaz

Yaz sezonunun yaklaşması ile spor salonları dolup taşmaya başladı. Tabii bu işte en önemli şey azim. Ne kadar gidersen git, bir kere yapmaya bırakırsan istediğin vücuda kavuşamazsın… Eee azimli olmak önemli dedik ya, bu önemi veren iki ünlü isim var. Biri Cem Yılmaz diğeri ise Beyazıt Öztürk... Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi komedyenleri arasında gösterilen Yılmaz ile Öztürk, aynı spor salonuna gidiyor.
Arkadaşlıkları derecesine gelirseniz, ikisi de aynı dönem kariyerlerine başlamış ve senelerce rekabet içinde olsalar da dostluklarına kimse laf söyleyemez.
Neyse gelelim konumuza. Bu iki ünlü de 'MacBebeköy' spora gidiyor… Buraya giderseniz Cem Yılmaz ve Beyezıt Öztürk'ün yanı sıra Çağatay Ulusoy, Tolgahan Sayışman, Pınar Altuğ, Emre Kütük, Önder Öztarhan ve Murat Yıldırım gibi birçok ünlü ismi görmek mümkün. Geçtiğimiz gün Beyazıt Öztürk ile Cem Yılmaz, spor sonrası masa tenisi oynamaya başlamış. Öztürk ve Yılmaz masa tenisini oynamaya başladığı zaman, salondaki herkes sporunu bırakıp maçı izlemeye başlamış. Rekabet o kadar artmış ki, orada bulanan hem ünlü isimler hem de salonda bulanan kişiler Cem ve Beyaz diye ikiye ayrılmış. Neredeyse bir tribün şovları eksikmiş. Bu rekabet 2 buçuk saat sürmüş. Sonunda kazanan Beyazıt Öztürk olmuş. Neyin iddiasına girdiler bilmiyorum ama Beyaz Show'un bir haftasında Cem Yılmaz'ı görürseniz.
Şaşırmayın derim.

Adı konmamış bir arkadaşlık

Sosyal medyada ünlü isimlerin koyduğu fotoğraflarla, neler yaptıklarından kolayca haberdar oluyoruz. Son zamanlarda Seren Serengil'in koyduğu kareler dikkatimi çekti. atv'nin fenomen dizisi, 'Kara Para Aşk'ı instagram da paylaşan Serengil'in dizi tutkunu olduğunu bilmeyen yoktur.
Her çarşamba bu dizinin afişinin fotoğrafını paylaşan
Seren Serengil, dizi kadar dizide oynayan başrol oyuncusu Engin Akyürek'le çok sık görüşmeye başlamış.
Kulağıma ilk gelince, önemsemedim ama gazetecilik duygusu ya bende merak edip araştırdım.
Serengil, 'Kara Para Aşk'ı izledikten sonra Engin Akyürek hayranlığı ön plana çıkmış. Akyürek'e o kadar hayranmış ki dizinin setinde çalışan bir ortak arkadaşlarını devreye sokmuş. Bu sayede tanışan ikili, basının olmadığı yerlerde görüşmeye başlamış.
Son ilişkisin kalp kırıklığı ile noktalayan Serengil, bu sefer işi sıkı tutuyormuş.
Seren Serengil tanıyanlar iyi bilir.
Hayatında biri varsa, ne gazetecilerden kaçar, ne de nazar olacak diye saklamaktan korkar. İfşa etmemesinin sebebi de, daha adı konmamış bir arkadaşlığın olmasıymış. Bu yüzden de Serengil ile Akyürek, Anadolu Yakası'nda buluşmayı tercih ediyormuş.. Hani adı konar, yakın zamanda ilişkilerini ilan ederlerse ilk benden duyun istedim.

HAFTANIN ENLERi
HAFTANIN FiLMi: Hızlı ve Öfkeli 7
HAFTANIN DİZİSİ: Karadayı
HAFTANIN MEKANI: My Cabaret
HAFTANIN RESTORANI: Kanyon Sosa
HAFTANIN GÜNDEMİ: Kayahan'ın son yolculuğuna uğurlanması…

GÜNÜN SÖZÜ :
Sana birkez ihanet edeni affedersen seni yine kullanır; Çünkü ihanet bir ruh hali değil, karekterin dökülüş biçimidir.
"Paul AUSTER"