Ufuk Özcan

UFUK ÖZCAN

Tarihi 22 Nisan 2024

Yazın Göcek'e taşınıyor

Bütün yazı Ege'de teknede geçiren, su sporlarının yanı sıra balık avlama tutkunu olan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Göcek'te 6 aylığına ev kiraladı.



YAKIŞIKLI oyuncu Çağatay Ulusoy'un spora olan tutkusunu bilmeyen yoktur. Geçtiğimiz yıl neredeyse tüm sezon çalışan ve 3 dizi 1 film çeken yakışıklı oyuncu, bu yaz dinlenme kararı almış.
Doğayla iç içe olmayı seven, balık tutmak ve su sporlarıyla ilgilenen Çağatay Ulusoy, kendisine minik bir tekne almıştı.
Yaz aylarında mavi tur yapan günlerce denizde kalan Çağatay Ulusoy, bu tutkusunu bu sene de gerçekleştirmek için Göcek'te ev kiralamış.
Teknesinin tadilatını bitiren ve suya indiren Çağatay Ulusoy, hem kendisinin hem de ailesinin rahatı için 6 aylık bir ev kiralamış Göcek'ten… Bu bölgedeki ev kiralarını baz alırsak Çağatay Ulusoy, 6 ay için küçük bir servet ödemiş diyebilirim…



ÜNLÜ ÇİFT EV SAHİBİ İLE DAVALIK OLDU!
UZUN süredir Zekeriyaköy'de oturan çok ünlü bir çiftimiz, ev sahibi ile sorunlar yaşıyormuş.
Gerçi olayı anlatınca; Ev sahibi mi haklı?
Oyuncu mu haklı? Siz karar verin… 4 senedir Zekeriyaköy'de bir sitede oturan popüler çiftimiz, 3 katlı oturdukları villada 14 bin lira kira ödüyormuş. Tabii ev sahibi bu durumdan rahatsız olduğu için zam yapmasını rica etmiş. Bu çok ünlü çiftimiz de zammı kabul etmeyerek aynı kirayı vermeye devam ediyorlarmış. Şimdilerde %25 kira zammı yapıp yine zam olayını geçiştirip istersen dava aç demişler ev sahibine. Ev sahibi de bu durumdan sıkıldığından dolayı 42 milyon liralık villasını satılığa çıkartmış ama oyuncu çiftimiz bizi kimse çıkartamaz diyerek evi almak isteyenleri de "hem evi göstermiyormuş hem de biz çıkmayız" diyerek evi almak isteyenleri vaz geçiriyormuş. Ev sahibi de avukatına talimat vererek ne gerekiyorsa yap demiş. Çünkü bölüm başı neredeyse 400 bin lira para kazanıyormuş bu çok ünlü çiftimiz. Aylığa vurursak 1 milyon 600 bin lira yapıyor.
Ülke şartlarını ele alırsak yorumu ben size bırakıyorum…



SETTE KAZA GEÇİRDİ
YAKIŞIKLI oyuncu Mert Öcal, "ilk Göktürk" filminin çekimleri için Malatya ve Kayseri'de uzun süre kalmıştı.
Günler süren hazırlıklar sonucunda aylarca eğitim alan Mert Öcal, bir sahne sırasında kaza geçirmiş. Ağrıları olmasına rağmen çekimleri devam eden yakışıklı oyuncu, yapılan kontroller sonucunda kaburgalarında çatlak olduğu ortaya çıkmış. Hızlı bir şekilde tedavi altına alınan Mert Öcal, önümüzdeki günlerde setlere geri dönecekmiş. Bende Mert Öcal'a çok geçmiş olsun diyorum…



"BEN 23 NİSAN" MARŞINI MUTLAKA DİNLEYİN!
DİCLE Olcay 23 Nisan'da sahneyi geleceğin yıldızları çocuklarla paylaşmış.
İzmir'deki bir müzik kursunun yetenekli öğrencileri hem orkestrada olup şarkının tüm canlı enstrümanlarını çaldı hem de koroda Olcay'a eşlik ederek 'Ben 23 Nisan' marşını tamamlamış. Marşı dinlediğimde çok beğendim.
O kadar içten ve güzel olmuş ki; bence Türkiye'nin 100. Yılını geçirdiğimiz şu günlerde 23 Nisan için tam da yerinde olmuş…