CANLI YAYIN

Böyle de yenilmezki!

Eklenme Tarihi 28 Kasım 2013
Galatasaray'ın Real Madrid karşısındaki futbolunu nasıl buldunuz?
Real Madrid'in yarısı sayılan Ronaldo oynamayınca Galatasaraylılar derin bir "Ohh" çekti.. Ancelotti'nin sahaya sürdüğü Real Madrid'in kadrosunda yedekler çoğunluktaydı.
Hele hele 26. dakikada Sergio Ramos oyundan atılınca, tribündeki herkes, "Galatasaray bu kez Bernabeu'dan kesin puan çıkarır" görüşündeydi. Ancak sahadaki Galatasaraylı oyuncular "Puan çıkartırız" inancında ve sorumluluğunda değildi.
Real Madrid makyajsız haliyle bile Galatasaray'ı yerle birle etti.
Bir takım maç kaybedebilir, farklı da yenilebilir. Ama yenilmenin de bir adabı vardır.

Bu kadro takviye yapılmadan geçen sene Avrupa'da başarılıydı. Ne oldu?
Sahada çok net görünüyor; Galatasaray'ı geçen ligde ve Avrupa'da başarıya götüren takım birlikteliği ve arkadaşlık ortamı kaybolmuş.
Herkes mücadeleden kaçıyor.
Hata yapan hatasını birine yüklemeye çalışıyor, herkes birbirine bağırıyor. Disiplin, mücadele ruhu, takım dayanışması ve en önemlisi sevgi, saygı kaybolmuş.
G.Saray, "Aile" ortamını kaybetmiş.

Ya Ronaldo oynasaydı?
Bir tek Umut'u alkışlıyorum.
Forma verilme konusunda haksızlığa uğramasına rağmen çok çalıştı. Sonuçta; Galatasaray iki maçta Real'dan toplam 10 gol yedi.
Ya Ronaldo oynasaydı kesin
"Gol kralı" olurdu.

MAÇIN EN İYİ OYUNCUSU
Arbeloa takımın sahanın en iyi ismiydi. Bu kötü Real Madrid bile G.Saray'a 4 atıyorsa vay ki vay.

MAÇIN EN KÖTÜ OYUNCUSU
Eray'dan kaleci olmaz. Sadece Eray kötü değil. Umut dışında tüm takım çok kötüydü.