TAYFUN ER

TAYFUN ER

Tarihi 21 Eylül 2018

Galibiyet iyi ama

BEŞiKTAŞ senelerdir neden maçlara kötü başlıyor ve ilk yarılarda rakibin becerisine/insafına bırakılmış tarzda hiçbir müdahale olmadan 45 dakika harcanıyor?

NEDEN! NEDEN!
Neden yine kendisinden 12 kat ucuz kadrolu, en pahalı oyuncusunun 400 bin Euro değerinde olduğu bir takım karşısında bile yine telaş ve panikle maç 2. yarıya sıkıştı?
Ne orta ne dripling ne de şut atacak hali olan Lens neden Beşiktaş defansını tek başına sallayan Raşhad Muhammed'den 10 kat fazla ücret alıyor?

ADEM FAKTÖRÜ
Oğuzhan neden gelip top almıyor da baskı karşısında Pepe topları ileriye dolduruyor?
Medel neden ilk yarıda dikine oynamadı?
İlk yarıdaki nedenleri unutmayalım çünkü rakibin güçsüzlüğü sorunların üzerini örttü. İkinci yarı Adem çıktı sahneye ve Oğuzhan'la birlikte topu ileriye taşıdı. Tipik bir Kuzey takımı olarak güçlü, fizikli rakip karşısında topu doldurmak yerine ayağa pas yapılınca ve hızlı çıkılınca rakip oyundan düştü. Artık bütün serbest vuruşları Adem kullanmalı. Güçlendiği zaman çok daha iyi olacak. Beşiktaş Gökhan Gönül'ün kanadından çok tehlikeli pozisyonlar verdi.

KARIUS KURTARDI
Çünkü gücü ve hızı yok, geriye de dönemiyor. Pepe de onun açıklarını kapayamıyor...
Karius olmasaydı maç kabusa dönecekti. Beşiktaş'a sağ bek ve topla delecek santrfor lazım. Ya kadro içinden çıkarılacak ya da transfer olacak.