Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 1 Ağustos 2015

Sevgiliye veda...

Duygularımı yazdım, n'olur yayınlayın. Eminim o da okuyacaktır. Okusun da nasıl bir kızı terk etmiş anlasın; "Hani sen benim hayat yolumda şans eseri rastladığım bir kadillaktın? Öyle demiyor muydun? 'Gel' dedin, geldim. Üstelik tüm yüreğimle. Hani mutluluk rüzgarlarıyla yarışacak, aşk çığlıkları atacaktık yol boyu? Peki ne oldu sonra? Yanımdaki koltuk neden boş şimdi? Her şey bir aldatmacaydı değil mi? İyi de madem bu kadar delikanlıydın keşke itiraf edecek yüreğin de olaydı!" Rumuz; Kör kuyu

S.U. CEVAP; Cadillac demişsin ama bana kalırsa senin bu oğlan, kamyon. Üstelik biraz hurda. Hurdanın hovardalığı da ancak bu kadar oluyor demek ki. Sen ise sakın üzülme, iyi ki geri vitese takıp defolup gitmiş.

YA EVLENSEYDİNİZ
Aslında şanslıymışsın. Yolunuz nikah dairesine düşebilir, çocukla ortada da kalabilirdin. Her ne kadar biz kadınlar, "O zaman terk edemezdi" desek de, erkek niyeti bozmayagörsün.

KAZANIN BEDELİNİ ÖDÜYORUM
Araç kullanırken, stopları yanmayan bir tırın altına girdim. Yanımda nişanlım vardı ve yaralandı. Daha sonra ilişkimiz kopma noktasına geldi bir kaç defa ama ben vicdan azabı yaptım sonunda evlendik. Abla şu anda ne kadar mutsuz olduğumu sana anlatamam. 28 yaşında bir erkeğim ve hayatım bitti. Rumuz; Nefret ve gurur

S.U. CEVAP; Ah be çocuklar... Sizlerin bu çıkmazlarınız karşısında sadece nasihat verme durumunda kalmak öyle sinir bozucu bir şey ki! Çoğu sorununuzu yüreğimde yaşıyorum inanın. Her ne kadar bazı arkadaşları ikna ettim, elimden geldiği kadar yardımcı oldum ama yetmiyor işte. Keşke bir sihirli değneğim olsa!