Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 28 Nisan 2015

Arkadaşım ayarttı!

Onu önce ben görüp aşık olmuştum. Ama çocukluk arkadaşım benden daha güzel ve çocukla benden önce sevgili oldu. Bu yüzden her dakika beraberiz. Kantinde masanın altından elini tuttum, beni itti. Çok üzüldüm Selda hanım. Lütfen vazgeç demeyin, o benim olmazsa canıma kıyarım. Rumuz; Ateşteyim ateşte

S.U. CEVAP; Gerçekten ateşle oynuyorsun. Hem kız arkadaşını, hem sevdiğin gencin dostluğunu kaybedeceksin. Kendini oyalayacak başka alanlar bul ve bu ikiliden biraz uzaklaş.

SINAVLARINA ÇALIŞ
Asalet ve centilmenlik sende kalsın. Hem sene sonu sınavlarınız filan yok mu sizin arkadaşlar? Oturup derslerinize kafa yorun birazda. İlerde meslek sahibi olduğunda herşey daha güzel olabilir.

GÖKTEN KIZ YAĞSA!
İnan bir tanesi bile kafama düşmez abla.
Bir de sen diyorsun ya, şöyle yap böyle yap, kızlar seni kapışır. Hepsini uyguladım ama kızlar bildiğin gibi değil. Yeni bir formülün varsa söyle, yoksa yalnızlıktan öleceğim... Timur Basmalcı

S.U. CEVAP; Bazen yalnız kalmanın da faydaları vardır evlat.
Kendine daha çok vakit ayırır, 'eksiklerini tamamlar, sonunda bir bakarsın ki dört dörtlük adam olmuşsun!' O zaman da zaten herkes çevrende pervane olur. Bu sefer; "Abla bu kızlar beni bunaltıyor" dersin. Formül ise şu: Her bakımdan donanımlı olunacak!