S.U. CEVAP; Kesinlikle çok hoş ve faydalı bir etkinlik, ben de komşularla aynısı mı yapsam acaba? Ama tek korkum olabilir, Yemekteyiz programının orijinalinde şahit olduğumuz kavgaların bizim masada da vukua gelmesi! Allah korusun insanı onca yıllık dostlarından edebilir.
BAŞARI ÖDÜLÜ
Çünkü bu tip 'yarışmalarda' insanlar başka bir kişiliğe bürünüyor. Sebep para ödülü gibi görünse de bence 'başarısızlığı kabullenmemek' en büyük nedendir.
KIZIMI SAVUNUYORUM...
Selda hanım 24 yaşında bir kızım var, yalnız yaşıyoruz. Kızımın adını çıkardılar, nişanlı biriyle berabermiş! Çocuğu tanıyorum nişanlısına bağlı efendi biri. Ama kızıma güvenemiyorum, cep telefonunda mesajlarına rastladım. Ama ben anneyim yine de evladımı sonuna kadar savunacağım. Rumuz; İnanmıyorum
S.U. CEVAP; Gerek günlük yaşamımda gerek yazılarımda bu konuda onlarca insanı savundum; 'Dedikodu yapmayın aralarında bir şey yok!' Bazen ben ama çoğunlukla onlar haklı çıktı. Hiç unutmadığım ise, Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in aşk söylentileriydi. Adeta insanların üstüne yürümüştüm "Ayıp utanın" diyerek. Bu yüzden tavsiyem önce işin aslını öğrenin.