Tarihi 15 Kasım 2015

El Bebek Gül Bebek

Elimden geldiğince sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye ve gönüllü olarak çalışmaya gayret gösteriyorum.
Önceliğim her zaman çocuklar. İçinde çocuk varsa ve gönülden inandıysam yapılanlara canla başla çalışabilirim… Bu defa El Bebek Gül Bebek Derneği yararına çalışıyor olacağım. Benim gibi birçok ünlü isim de destek veriyor El Bebek Gül Bebek Derneği'ne… Moda ve yaşam merkezi City's Nişantaşı, geleneksel Yılbaşı Alışveriş Festivali'ni bu yıl 3-4-5 Aralık 2015 tarihlerinde El Bebek Gül Bebek Derneği yararına düzenleyecek.
Ünlü markaların ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin açacakları stantlarda bir araya geleceği ve elde edilen gelirin derneğe aktarılacağı City's Yılbaşı Alışveriş Festivali anne karnındaki gelişim sürecini bebeğe veya anneye bağlı nedenlerle tamamlayamayan miniklerin yaşamasına olanak sağlayacak ihtiyaçları karşılamaya yardımcı olacak. Yıldırım Mayruk, Emre Erdemoğlu, Ece Uslu, Deniz Akkaya, Beste Yurttaş, Berna Çebi, Zafer Kozanoğlu, Berna Ülger, Gülgün Tüzün ve ben 3 gün boyunca stantlarda satış yapacağız. Kahraman Prematüreler için bir katkı yapmak isterseniz sizi de City's Nişantaşı'na bekleriz. Ama geldiğinizde sorun ve ilk benim standıma uğrayım olur mu?
***

Manzaralı Corridor
2003 yılından beri İstanbul gece hayatının vazgeçilmezlerinden olan Corridor adres değiştirdi… Uzun zamandır o kadar farklı duyumlar alıyordum ki yeni yerleri için. Kafam karışmıştı. Sonra müjdeli haber benim canım arkadaşım Selin Türkmen'den geldi. Corridor Kuruçeşme'de açılıyor açılışa bekliyoruz diye.
Böylelikle öğrenmiş oldum.
Eğlenceye kaldığı yerden devam ediyor… Corridor ruhu Kuruçeşme'de artık.
Muhteşem bir açılış gerçekleştirdi Corridor'un tüm müdavimleri oradaydı.
DJ Hayk'ın performansıyla yine gelen herkese keyifli dakikalar yaşattı. Corridor, İstanbul'un muhteşem Boğaz manzarası karşısında, samimi ortamı, keyifli atmosferi, birbirinden lezzetli kokteylleriyle yine en popüler mekanlar listesinin içinde olacak. Boğaz'ın eşsiz manzarasını Corridor ruhuyla yaşamayı sevdim ben. Siz de uğrayın benimle aynı fikirde olacaksınız.
***

Bu adrese bir bakın
Her zaman söylerim sosyal medyayı çok yakından takip ettiğimi ve iyi bir kullanıcı olduğumu. Günümüzün olmazsa olmazı sosyal medyayı iletişim ve özgürlük alanım olarak sürekli kullanıyorum.
Etrafımla iletişimimi bu kanallar üzerinden zevkle yürütüyorum… Ben sosyal medya hesaplarımı interaktif bir gazete mantığıyla kullanıyorum. Benimle ilgili etrafımla ilgili olan her şey, sevincim, hüzünüm, aşkı ilanım her şey var orada.
Sosyal medyada takip ettiğim ya da keşfet bölümünde gördüklerim de bazen beni o kadar sarıyor ki. Dün gece mesela keşfet sayfama yazılar düştü bir arkadaşım beğenmiş ve ilginç bir teknikle güzel sözler paylaşmış biri.
Direk yazıların sahibinin sayfasına girdim.
Bir baktım ki neredeyse 20 yıldır tanıdığım benim sektörümün içinde olan Cengizhan Sabuncu'nun sayfasıymış. Cengizhan yıllarca yaptığı showlarla aklımızdadır. Tıpatıp Show'un en önemli karakteri onun yaptığı Bülent Ersoy tiplemesi ve son dönemlerde yaptığı Ajda Pekkan tiplemesi asla hafızamdan gitmez.
Edebiyatının ne kadar kuvvetli olduğunu ben bilmiyordum. Ne yazılar ne özlü sözler.
Günlük hayattan etkilendiklerini akşam çok güzel bir fon müziği ile defterine yazarken instagram videoları yapmış ve benim gibi zamanla herkesin dikkatini çekmiş. Aradım Cengizhan'ı, bayıldığımı söyledim ve mutlaka bir kitapta toplamasını istedim kendisinden.
Dedim ya sayfasına girdim bir baktım iki baktım sonra merak uyandırdı. Her yazının altında öyle fon müzikleri kullanmış ki. Bir sonrasını merak ediyorsunuz. Yazdıklarına daha da duygu vermiş o müzikler. Takibe alın sayfasını bana hak vereceksiniz… İşte adresi instagram/cengizhansc.