Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 18 Aralık 2017

Kartal isterse

Beşiktaş lige döndüğünün resmi olan bir maç oynadı dün gece. Takım olarak maça tam konsatreydiler. Karşılaşmanın ilk düdüğünden itibaren rakibini bunalttılar.
Bir boksör gibi adeta rakibini kroşeler ve aparktlarla Osmanlıspor'a sahayı dar etti.
İlk gol gelene kadar mükemmel bir baskı kurdular ve sonrasında rakibi çözdüler. Siyah-Beyazlılar dün tek kelimeyle harika bir galibiyet aldı. Maça damga vuran isim ise Ryan Babel oldu. Attığı gollerle ve oyunu ile izleyenleriz gözünün pasını sildi. Medel de "Pitbull" olan lakabının hakkını tam anlamıyla veriyor. Şilili futbolcu sahada basmadık yer bırakmıyor ve rakiplerie sahayı dar ediyor.

İDDİASINI KANITLADI
Beşiktaş, Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada aldığı galibiyetle makası tekrar daralttı.
Kartal, dünkü Osmanlı zaferi ile ligdeki iddiasını da tekrar kanıtladı. Beşiktaş bence bu ligin en iyi kadrosu. Teknik direktör Şenol Güneş'in Cenk Tosun'u yedek kulübesinde oturtup maça Negredo ile başlaması da bence son derece doğru bir karardı.
Böylesine geniş kadrolarda zaman zaman bu tarz değişiklikler olmalı. Dün farklı bir galibiyet alan Beşiktaş, Osmanlı karşısında savunmada da harikaydı. Dün geceye damga vuran olaylardan biri de birbirinden güzel muhteşem gol sevinçleri oldu.

MAÇIN EN iYİSi BABEL
3 gol attı. Galibiyette başrol oynadı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ ​ MUSA
Sahada çok silik bir görüntü çizdi.