Ama başlama düdügüyle birlikte hava şartları da Beşiktaş için avataj haline geldi. Çünkü Beşiktaş'ın rüzgarla birlikte 1 kişi fazla atak yapma şansı vardı.
Ama bu avantajı şöyle kullanmak gerekirdi. Özellikle pas oyunu yerine, 18 üzerinden yere sektirerek şutlar ve kale içine kavisli yapılaçak ortalarla tercih edilmeliydi.
Ancak Beşiktaş bu avantajı iyi kullanamadı.
Buna rağmen 38. dakikada Gökhan Töre ve Oğuzhan işbirliği ile harika bir organizasyon geliştirildi. Ama sonuç alınamadı.
ATIBA ÇOK ARANDI
Bana göre 36. dakikada Motta'nın ceza sahasındaki pozisyonu da penaltıydı. İkinci yarıda öyle bir şey oldu ki rüzgar etkisini azalttı ve maç bir anlamda normale döndü. Beşiktaş haftalardın gol yollarında zorlanıyor.
Tabii ki Almeida çok önemli bir eksik Beşiktaş adına. Ömer Şişmanoğlu ve sonradan oyuna giren Mustafa Pektemek dün gece bu boşluğu dolduramadı.
Beşitaş'ın orta sahasında Veli yine dinamo gibi çalıştı.
Gökhan Töre eskisi gibi olmasa da yine Beşiktaş'ın atak orgarizasyonları içinde o vardı.
Jones şu anda bir Atiba değil.
Bu bariz görüldü. Atiba dün çok arandı bu anlamda. Olcay büyük düşüşte. Dün de hiç etkili olamadı.
Beşiktaş'ın Eskişehir'e karşı çok bariz üstünlügü yoktu. Ama net pozisyonlarda Beşiktaş'ın adı verdi. Ben şunu söylüyorum; Beşiktaş şampiyonluk yarışını sürdürmesi adına 89'da Ersan'ın
golüyle bence lige tutundu.
MAÇIN EN İYİ OYUNCUSU
Motta'yı yine çok beğendim. Solda etkili oldu. Veli de orta alanda adeta bir dinamo gibi çalıştı.
MAÇIN EN KÖTÜ OYUNCUSU
Olcay'da büyük düşüş devam ediyor. Dün de sahada yoktu. Ömer de hiç etkili olamadı.