Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 19 Mart 2017

Erkeğin uzaklaşmasını sağlayan 6 kusurlu hareket

Hangi erkek bekletilmeyi sever? Çok geçerli bir bahaneniz yoksa muhtemelen er kişi size inanmayacaktır.
Muhtelemen de ikinci buluşma gerçekleşmeyecektir...
Her buluşmada gereğinden fazla fotoğraf çekerek er kişiyi bunaltmak: Belki sizden bir anda koşarak uzaklaşmaz ama yavaş yavaş ısınma hareketlerine başlayabilir. Her buluşmada gereğinden fazla fotoğraf çekmek, çektirmek insanı bunaltır. Bknz;
Aşkıığımmm bir de beni tekk çekk... Ay bu olmadı bir daha çek, bir daha çek, ben böyle bakıyorum sen çekk ve beyin ERROR!
Arkadaşının ve ailesinin yanında rencide etmek: Siz de arkadaşlarınızın, ailenizin yanında rencide olmak istemezsiniz değil mi? Bir erkeğe arkadaşlarının yanında kırıcı kelimeler kullanırsanız o erkek sizden depar atarak uzaklaşır.
Sürekli 'Biz ne zaman evleneceğiz?' diye sormak: Her şeyin bir zamanı var minnoş kız. Erkeklerin en nefret ettiği daha evlilik demeden 'Hayırlısı cnmm yiaa' dediği lafı sen üst üste sorarsan o erkek senden Usain Bolt'a tur bindirerek kaçar. Pirince giderken evdeki bulgurdan olmanın alemi yok.
Gözyaşlarınızı her fırsatta silah haline getirmek: Erkekler bu numaralara kanmıyor artık.
Hem sen ağlayarak kendini güçsüz gösteriyorsun.
Hiçbir erkek böyle bir kadınla olmak istemez. Erkeğin senden uzaklaşmasını istemiyorsan gözyaşlarını artık silah olarak kullanmamalısın.
Yaptığı ufacık hata yüzünden sürekli trip atmak, hatasını yüzüne vurmak, hatasını unutturmamak:
Her insan hata yapabilir, senin de birçok hatan vardır. Sen sürekli sevgilinin hatalarını yüzüne vuruyorsan, trip atıyorsan ve bunu uzatıyorsan, hatasını telafi etmesine izin vermiyorsan er kişi isyan edip seni arkasına bakmadan terk eder. Bu yüzden ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyleri büyütmeyin.