Kenan Yoluak

KENAN YOLUAK

Tarihi 14 Aralık 2010

Yeni yıla yeni imaj

Bildiğiniz gibi yeni yıl yaklaşıyor.
Bu zaman zarfında insanların hazırlıkları da bu yönde yoğunlaşıyor. Yeni yıla yeni görünümde girmek, sevdiklerine hediyeler almak, o gece nerede ve nasıl eğleneceğinin belirlenmesi gibi farklı bir koşuşturmaca başlıyor. Düşünün o gece için muhtemelen yeni elbiseler, yeni ayakkabı ve takılar alınacak özenli bir makyaj yapılacak, evde ya da dışarıda her nerede olursa olsun umarım eğlenceniz güzel geçecek. Bu saydığım noktaların olmazsa olmazı ve tamamlayıcısı saç modelleri, çok önemli bir detay...

UZMAN BİR EL...
O geceki saçınıza kuaförünüzle birlikte karar vermelisiniz... Çünkü giyeceğiniz kıyafetle bir bütün olabilmenizi ancak bu şekilde sağlayabilirsiniz.
Çoğu bayan kuaföre şartlanmış gelir, çevresindekilerin ona saçını şöyle yada böyle yap demesinden etkilenir ve bu sebepten geldiği gibi saçıma şu ya da bu işlemi yaptırmak istiyorum der. Biz kuaförler kimi zaman zor durumda kalırız. Bunun nedeni de müşterilerimizin bu gibi durumlarda şartlanmış gelmesidir.

ÇILGI MODELLER
Bu sene yılbaşı modelleri diğer yıllara nazaran biraz çılgın olarak adlandırılabilir. Çok renkli tonların kullanılacağı, röflelerin yoğunlukta olacağı, düz renklerde ise parlak ve canlı renklerin ön plana çıkacağı, topuzların ise dağınık dediğimiz çılgın kabarık bonus saçlar, ilaveler ile yapılmış dalgalı ve bunların aralarında boncuk kaynaklarla uçuk renklerin (mavi, mor, yeşil, kırmızı, eflatun gibi) geceye uygunluğunu sağlayacağız.
Çok kabarık istemeyenler için ise daha doğal ama yinede farklı modellerin seçilmesi olacaktır. Bu sene yılbaşının çok daha farklı ve de çok daha eğlenceli geçeceğini düşünüyorum.

İSTANBUL 25 SAAT
Mesleğimiz icabı bir çok ülke gördüm gece hayatı kutlamalar vs. fakat inanın özellikle İstanbulda ki gibi eğlence hayatının olduğu başka bir yer görmedim. Turistlerin dediği gibi bura da yaşam 24 değil 25 saat... İstanbul hep bir adım önde. Bu yılbaşının da bundan farklı olmayacağı kanısındayım.
Yeni yılda hepinize iyi eğlenceler diler, tüm dileklerinizin gerçekleşmesini temenni ederim.


MERAK ETTiKLERiNiZ
SELAMLAR yazılarınızı takip ediyorum ve gerçekten tam anlamıyla hala kavrayamadığım bir soru var kafamda. Moda tam olarak nedir? Hanife S.
CEVAP
Moda her yıl düzenli olarak farklı ürünlerin üretildiği bir sektördür aslında. Moda diye yakışsın yada yakılşmasın her yeni çıkan şeyi denemek doğru değildir.Gerçek Moda size yakışandır.Bunu unutmayın.

Benim tepelerimde saç yok ama enselerimde var. Farklı bir tarzım olabilir mi?
Murat T.
CEVAP
Tabii ki neden olmasın, eğer yüzünüzün şekli uygunsa ensedeki saçların usturayla kazıtılıp hafif bir topsakal bırakılması sizin için bir sorun olmazsa birde küpe ile çok değişik ve farklı görünüm sağlayabilirsiniz.