İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 31 Ağustos 2015

Nani'nin iştahı!

Futbol hakikaten garip oyun... 70 dakika Fenerbahçe kalesine gelemeyen Antalyaspor bu dakikada sahanın en iyilerinden Kjaer'in yaptığı hata sonucu beraberlik golünü buldu.
Aslında hep hücum hattını övdüğümüz hücum zenginliğinden bahsettiğimiz Fenerbahçe 70. dakikaya kadar savunma yönüyle mükemmel bir maç oynamıştı.
Maça son derece tempolu başlayan Fenerbahçe Hasan Ali'nin kanalından Antalya kalesine çok yüklendi.
Van Persie'nin kişisel yetenekleri ve Nani'nin iştahlı oyunuyla pozisyon üretmeye çalıştılar. İlk yarının son 6-7 dakikalık bölümünde hem golü buldular hem de maçı bitirebilecek pozisyonları yakaladılar ama gole çeviremediler. İkinci yarıda Bülent Yıldırım'ın vermediği penaltı maçın kırılma anlarından biriydi. Pereira'nın Fernandao Volkan Şen değiyikliği de tartışılması gereken konulardan biriydi.

MÜTHİŞ FRİKİK!
Çünkü Fenerbahçe'nin dev forveti çok etkili olamasa da rakip defansın çıkmasını engelliyordu.
Ve onları tehdit ediyordu.
Hazır olmayan Van Persie'nin çıkması daha uygun olurdu. Fener beraberlik golünü yedikten sonra moral olarak da etkilendi.
Bu oyunlarına yansıdı. Konuk Antalyaspor bu dakikadan sonra daha cesur F.Bahçe kalesine gelmeye başladı. Gol atmaktan çok maçı tamamlamaya yönelikti... Maçın son dakikalarına doğru Fenerbahçe gol için çok bastırdı. Antalya kalecisi de Fornezzi de zaman geçirmek için çok uğraştı... Ancak Nani sahneye çıktı ve Fenerbahçeliler'in unutamayacağı bir frikik golüne imza attı.

MAÇIN EN İYİSİ NANİ
Tartışmasız maça damga vuran isim oldu.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ ETO'O
İlk iki haftanın yıldızı dün hiçbir şey yapmadı.